Følg Rusta

Dekk bordet med elementer fra naturen

Blogginnlegg   •   aug 14, 2019 10:51 CEST

Dekk høstens fineste bord med keramikk, munnblåst glass og detaljer i tre! Blant Rustas interiørnyheter for høsten finnes det mange fine og rimelige produkter til borddekkingen.

Trenden med naturmaterialer fortsetter og Rustas kolleksjon Nordic Nature reflekteres både på kjøkkenet og til borddekkingen. Med holdbare materialer i jordtoner er det lett å skape en tidløs look som passer like bra til hverdag som til fest.

Den mest interessante nyheten til høsten er det rustikke serviset i keramikk fra Rusta sitt eget varemerke Elsaform. Asjett og tallerken med dekorativ kant komplementeres med karafler med et rustikt preg. Serviset finnes i grå og mørk midnattsblå, og delene er perfekte å kombinere. Sortimentet Elsaform utvides også med ildfaste former i sort keramikk, vaser i munnblåst glass og flere stilige skjærebrett i FSC-merket tre.

Tekstiler i linblanding fungerer som en fin base til borddekkingen og i høst finner du både duk, tøyservietter og flere bordbrikker hos Rusta.

Legg den siste detaljen til bordet med bestikk i sort eller gull med matchende serviettringer, dekorative kunstige planter, vakre lysestaker og masse tente lys.

Nyhetene finnes i varehus fra og med uke 32.

Det skal være enkelt å fornye og skape et hjem å trives i – lenge. I august fylles Rustas varehus med mengder av interiørnyheter til overraskende lave priser. Alt for at du skal kunne skape et hjem som føles hjemmekoselig og personlig!

Produkt-og miljøbilder finner du her.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.