Gå videre til innhold
Naturmaterialer i fokus blant Rustas høstnyheter

Nyhet -

Naturmaterialer i fokus blant Rustas høstnyheter

Rustas varemerke Elsaform henter inspirasjon fra den nordiske naturen. I august utvides sortimentet med alt fra sengetøy og gardiner, til rustikt servise og rengjøringsprodukter i FSC-sertifisert tre.

Det jordnære, harmoniske og holdbare fortsetter å inspirere når det kommer til interiøret. I Rustas kolleksjon, Nordic nature, legges det vekt på materialer som ull, saueskinn, bambus, vannhyasint og tre. Mange av produktene finnes under Rustas eget varemerke Elsaform.

I høst får den nøytrale basen selskap av varmere nyanser som mørkegult og grønt. Blant nyhetene finner du gardiner og putevar i BCI-sertifisert bomull, samt sengesett i flere farger.

Hvis du liker den rustikke følelsen av ull, finnes det flere fine tepper å velge mellom i nyhetene fra Elsaform. Teppene er vevd i kraftig ullgarn med frynser og mønster som gir dem et unikt uttrykk. Du finner også tre fine ullpledd i høstens fargepalett.

Alt til det dekorerte bordet 

Fjorårets suksess-servise i steingods utvides med en dyp tallerken, et krus uten hank, en mindre skål samt en miniskål som passer perfekt til tapasretter eller desserter. I tillegg til grått og midnattsblått, kommer serviset nå også i hvitt.

I varesortimentet finner du også forklær i skinn, samt miniformer, gryter og stekepanner i støpejern. Nytt for høsten er tekstiler for det dekorerte bordet i form av duker i BCI-sertifisert bomull og bordløpere i resirkulert bomull. Stilsikre og praktiske valg for deg som liker å lage mat og servere det på en vakker måte!

Rengjør og oppbevar med stil 

Blant sesongens rengjøringsnyheter fra Elsaform finnes flere praktiske koster med skaft i FSC-sertifisert tre. Nytt for høsten er også en fin og romslig kurv i svartmalt rotting som passer perfekt til oppbevaring.

Nyhetene er tilgjengelig i varehusene fra uke 31.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Emner

Tags


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 99 varehus i Sverige, 36 i Norge, 25 i Finland og 3 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lukas Loeb

Lukas Loeb

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 47 82 06 39

Relatert materiale

Relaterte nyheter