Følg Rusta

33 nyheter på tapetet i Rustas høstsortiment

Pressemelding   •   jun 13, 2019 13:53 CEST

I august får tapetavdelingen i Rustas varehus en real makeover. I uke 33 lanseres 33 trendy tapetnyheter med unike utvalgte mønstre. Alle er enkle å sette opp og er merket med bærekraftsstempelet FSC.

Rustas DIY-sortiment vokser og når det kommer til høstens tapetnyheter er utvalget større enn noensinne. Alle mønstre er unike og kan matches med både ensfargede tapeter og flere farger i Rustas malingssortiment. I kolleksjonen Boutique finner vi flere mønstre med spennende bakgrunn.

ꟷ Vi har tatt fram tre tapeter hvor vi har hentet inspirasjon fra tøy med store mønstre fra 1800-tallet. Mønstrene kommer i basisfargene grønt og blått, og flørter med William Morris sine klassiske design, forteller Julia Ljungh, produktsjef for tapeter i Rusta.

Natur, romantikk og barnerom
Et annet sterkt stilspor er de mønstrene hvor naturen spiller hovedrollen. Store bananblad, olivenkvister og palmer i en jordnær fargeskala forsterker den naturnære innredningsstilen som finnes i mange skandinaviske hjem akkurat nå.

I kolleksjonen Secret Garden kan vi igjen se mange overdådige roser. Disse kan med fordel kombineres med helmatte, ensfargede tapeter i mørk lilla, grønt og beige fra samme kolleksjon. Takket være en unik behandling har tapetene fått en myk og matt overflate med fin glans.

I løpet av 2018 ble det solgt over 7 000 000 ruller tapet hos Rusta, og i høst får barnerommet litt ekstra fokus i tapetavdelingen.

ꟷ Vi utvider utvalget av tapeter for barnerommet og lanserer flere nyheter med nøytrale farger og mønstre, som fugler, skyer og dyr – motiver som kan leve lenge på barnas rom, fortsetter Ljungh.

Rustas tapeter er laget av Europas ledende tapetprodusenter som leverer non-woven av høy kvalitet. Alle tapeter er FSC-merkede, hvilket betyr at all papirmasse som brukes i produksjonen av tapetene kommer fra sertifisert skog.

I tillegg til tapetnyhetene, lanseres åtte nye farger under Rustas eget varemerke for veggmaling, Nyans. Der står fyldige, jordnære farger i fokus og komplementeres av høstens nye favoritt; lysegult.

Tapetnyhetene blir å finne i butikk fra og med uke 33, 2019.
Produkt- og miljøbilder av tapetnyhetene finner du her.


For mer informasjon, vennligst kontakt:
Kristin Estil Jacobsen, rådgiver PR-operatørene kj@pr-o.no / 91 71 98 54

Om Rusta

Rustas visjon er å bli nr. 1 for livet hjemme. Rustas sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta.com.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.