Følg Rusta

Åpner nytt varehus: Rusta til Kristiansund

Pressemelding   •   sep 03, 2019 08:15 CEST

I morgen åpner varehuskjeden Rusta sitt nye varehus i Kristiansund, nærmere bestemt i den nye delen av kjøpesenteret Futura. Dette er varehus nummer 32 i Norge og i løpet av 2019 vil Rusta ha 35 varehus på det norske markedet.

Den nye varehussjefen i Kristiansund ser lyst på morgendagens åpning og forventer at store folkemengder stiller opp. Tidligere har Rusta sett 300-400 mennesker i kø på åpningene.

– Vi ser svært positivt på etableringen, og tror at Rusta vil bli et populært tilskudd til handelstilbudet i Kristiansund. Klokken 09.00 står vi klare for å si velkommen til alle som har møtt opp. Dette blir utrolig spennende, sier Geir Inge Nilsen, varehussjef for Rusta i Kristiansund.

Nesten alt til hjemmet for hele Norge
Konseptet til Rusta går ut på å tilby kunder nesten alt til hjemmet til svært gunstige priser. Med sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon kan varehuskjeden holde prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet. Rusta har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye og fylle opp hjemmet både innendørs og utendørs.

– Vårt konsept med produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet har tatt Norge med storm, og jeg føler meg trygg på at dette blir tilfellet også her i Kristiansund, sier Erlend Kramer, landssjef for Rusta i Norge.

Fortsetter veksten i Norge
Rusta har tidligere rapportert om sin fortsatt sterke ekspansjonsgrad og at det er en strategi i alle markedene til kjeden; Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Rusta, som kom til Norge i 2014, har rukket å åpne 32 varehus fra Lyngdal i sør til Tromsø i nord.

– Vi har fortsatte store ambisjoner for Rusta i Norge. I tillegg til at vi er på utkikk etter nye lokaler som passer våre krav, får vi også stadig henvendelser fra kunder som ønsker Rusta til sin kommune. Det er hyggelig med kunder som heier på oss, avslutter Kramer.

I løpet av 2019 fortsetter Rusta å åpne nye varehus på det norske markedet med etableringer i Larvik, Volda og Fredrikstad i tillegg til morgendagens premiere i Kristiansund.

Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.