Gå videre til innhold
Foto: Johnny Vaet Nordskog
Foto: Johnny Vaet Nordskog

Pressemelding -

I morgen åpner Rusta i Fredrikstad

I morgen åpner den svenske varehuskjeden Rusta sitt nye varehus i Fredrikstad, nærmere bestemt på Dikeveien 45. Dette er varehus nummer 35 i Norge og kjeden er fast bestemt på å opprettholde ekspansjonstakten, også i tiden som kommer.

Den nye varehussjefen i Fredrikstad gleder seg til morgendagens åpning og forventer at store folkemengder stiller opp. Tidligere har Rusta sett opp mot 1000 mennesker i kø på åpningene, med folk som kommer flere timer før åpning eller til og med overnatter i telt utenfor inngangen.

– Vi ser svært positivt på etableringen, og tror at Rusta vil bli et populært tilskudd til handelstilbudet i Fredrikstad. Klokken 09.00 står vi klare for å si velkommen til alle som har møtt opp. Dette blir utrolig spennende, sier Eldrid Lange, varehussjef for Rusta i Fredrikstad.

Det nye varehuset på Dikeveien dekker 2.000m2 og blir arbeidsplass for 13 medarbeidere.

Nesten alt til hjemmet for hele Norge
Konseptet til Rusta går ut på å tilby kunder nesten alt til hjemmet til svært gunstige priser. Med sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon kan varehuskjeden holde prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet. Rusta har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye og fylle opp hjemmet både innendørs og utendørs.

– Vårt konsept med produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet har tatt Norge med storm, og jeg føler meg trygg på at dette blir tilfellet også her i Fredrikstad, sier Erlend Kramer, landssjef for Rusta i Norge.

Rusta har allerede et varehus ikke langt unna, i Rygge Storsenter. Med morgendagens åpning vil den svenske varehuskjeden være etablert to steder i Østfold.

Fortsetter veksten i Norge
Rusta har tidligere rapportert om sine ambisiøse ekspansjonsplaner og at det er en strategi i alle markedene til kjeden; Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Rusta, som kom til Norge i 2014, har rukket å åpne 34 varehus fra Lyngdal i sør til Tromsø i nord. Morgendagens åpning blir Rustas 35 i Norge.

– Vi har fortsatte store ambisjoner for Rusta i Norge. I tillegg til at vi er på utkikk etter nye lokaler som passer våre krav, får vi også stadig henvendelser fra kunder som ønsker Rusta til sin kommune. Det er hyggelig med kunder som heier på oss, avslutter Kramer.

Emner

Tags


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lukas Loeb

Lukas Loeb

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 47 82 06 39