Følg Rusta

I morgen åpner Rusta sitt nye varehus i Larvik

Pressemelding   •   sep 24, 2019 12:00 CEST

Vestfold har tatt imot Rusta med åpne armer. I morgen, onsdag 25. september, åpner den svenske varehuskjeden sitt andre varehus i regionen, nærmere bestemt i Larvik.

Rusta har hatt en eventyrlig vekst i Norge de siste årene. Med onsdagens varehusåpning får larvikingene sitt eget varehus. Rusta har allerede et varehus ikke langt unna, i Sandefjord.

Det nye varehuset skal ligge i Elveveien 8 på Torstrand hvor det er blitt bygget et nybygg for Rusta. Varehuset dekker 2.000 m2 og blir arbeidsplass for 14 medarbeidere.

Norgessjefen i Rusta, Erlend Kramer, og varehussjef Eve Anett Sylte gleder seg til morgendagens åpning og tror flere hundre kommer til å stille opp i køen når snoren klippes.

– Vi ser svært positivt på etableringen og gleder oss til å ønske velkommen til det nye varehuset i Larvik. Vi føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til det allerede etablerte handelstilbudet i området. På tidligere åpninger har vi sett hundrevis av mennesker i køen. I morgen tror jeg det blir minst like bra, sier Erlend Kramer, daglig leder for Rusta i Norge.

Senest forrige uke stod 1000 mennesker i kø på morgenen da Rusta åpnet nytt varehus i Trondheim. Den ferske varehussjefen er spent på morgendagen.

– Nå ser jeg frem til åpningen. Klokken 09:00 står vi klare for å ta imot våre første kunder. For de som kommer ekstra tidlig skal vi sørge for både kaffe og noe godt å tygge på. Dette blir utrolig spennende, sier Eve Anett Sylte, Rustas nye varehussjef i Larvik.

Med åpningen i Larvik har selskapet 33 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Rusta har i dag mer enn 500 medarbeidere i Norge. Rustas forretningsidé er å selge kvalitetsvarer til lave priser gjennom innkjøp uten mellomledd, et konsept som blir stadig mer populært blant nordmenn.

Frem til sommeren 2020 vil ytterligere tre varehus åpne dørene i Volda, Fredrikstad og Sarpsborg. Rusta vil da telle 36 varehus i det norske markedet.

Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.