Følg Rusta

Jul for alle stiler hos Rusta!

Pressemelding   •   sep 20, 2019 08:05 CEST

Julen hos Rusta etterlater ingen urørt – blant årets nyheter finner du juletregran, dekorasjoner, tekstiler, håndverk og belysning for alle stiler. Fra tradisjonelt rødt og grønt til skandinavisk naturnære eller lekent og fargesterkt. Og sist, men ikke minst, tilbyr Rusta trenden for sesongen – romantisk og pudderrosa!

Et magisk Disney-juletre står høyt på mange ønskelister, og i år finnes flere fine nyheter som gjør drømmen til virkelighet. Juletreet med innebygd LED-belysning gir perfekt gnistrende lyspunkter og gjør at du slipper sammenfiltrede lysslynger. Avslutt med et juletreteppe og mengder med dekorasjon for alle stiler. Rustas julesortiment inneholder fire ulike tema som også passer utmerket godt sammen for å skape din personlige julestemning.

Romantisk i pudderrosa og fløyel

Nytt for i år er rosetter i fløyel og vakre dekorasjonsblomster til å feste i juletreet. Julekuler i fløyel og en pudderrosa adventsstjerne i toppen gjør treet komplett, og den rosa nissen Knut eller lamadyret Ester gir en uventet detalj. For den som nøyer seg med et minitre finnes det flere farger å velge mellom og nytt tilbehør som minikuler i fløyel.

Klassisk i gull og dype juvelfarger

Rustas tradisjonelle jul går i vinrødt, skogsgrønt og midnattsblå med innslag av messing og gull. Her finner du vakre julekuler i fløyel i flere nye farger og mengder av tekstiler som gardiner, juletreteppe og putetrekk. Det unike julemønsteret Ingatorp med amaryllis skiller seg ut og gir det lille ekstra. Fjorårets favoritt, gardinen Angelstad, er tilbake, og i år finnes tekstilet både som juletreteppe og metervare.

Skandinavisk i hvitt, grått og naturmateriale

Den skandinaviske stilen får liv ved hjelp av julekuler i hvitt og sølv, detaljer i metall og en rustikk juletrekurv – en oppdatert versjon av den tradisjonelle juletrefoten. Nytt for sesongen er juleprodukter under Rustas egne varemerke Elsaform. Her finner du håndlagde stjerner i resirkulert bomull og en moderne lysestake i betong. Blant nyhetene innen lysestaker er flere tidløse og skandinaviske modeller fra samarbeidet med designeren Håkan Svennesson.

Lekent og personlig

Fargesprakende glitterkuler, nisser, snølandskap og paljetter – Rustas trumfkort er den lekne julen, hvor det finnes en overflod av nyheter. Kjør fullt ut med gardiner, puter og løpere i paljetter og gi alle i familien en morsom julegenser med LED-belysning. Sortimentet har også blitt fylt med lysende akryldyr i form av enhjørninger, nisser og flere ulike batteridrevne snøkuler med lyseffekt. Lekne detaljer som togbane rundt juletreet, en spennende nissedør eller et lysende julelandskap får garantert barnas øyne til å gnistre!

Rustas julenyheter er tilgjengelig i varehus fra uke 38.

Det skal være enkelt å fornye hjemmet hos Rusta. I år fylles våre varehus med mer jul enn noensinne, med mengder av belysning, juletrær og pynt til overraskende lave priser. Alt for at du skal kunne skape din egen magiske jul!

Produkt-og miljøbilder finner du HER.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Tone Kjensmo, rådgiver PR-operatørenetk@pr-o.no / 47 07 90 19

Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.