Følg Rusta

Mest kabinkoffert for pengene!

Pressemelding   •   sep 26, 2019 09:44 CEST

Slitesterk ytre, hjul og teleskopisk håndtak. Når det gjelder utholdenhet, får Rustas kabinkoffert Regent best i test utført av Testfakta i september 2019. Kofferten er også testens billigste.

For den som gjerne reiser lett er kabinkofferten det perfekte valget. Testfakta har testet syv kabinkofferter fra forskjellige produsenter, og Rustas modell Regent, skiller seg ut både når det gjelder holdbarhet og pris.

- Vi er veldig glade for at Rustas kabinkoffert gjør det så bra i testen. Den desidert dyreste og den klart billigste kofferten er veldig nærme hverandre i kvalitetsvurderingen. Vi ser på testresultatet som et bevis på at vi lykkes i vårt arbeid med å kontinuerlig sikre god kvalitet på våre produkter, sier Mats Malmberg, kvalitets- og bærekraftssjef i Rusta.

Se hele testen hos Testfakta: https://www.testfakta.se/sv/sport-fritid/article/billigaste-kabinvaskan-nastan-lika-bra-som-dyraste

Mer om Rustas kabinkoffert Regent

Regent kabinkoffert er laget av ABS-materiale, som gir en hard og slitesterk overflate, og er motstandsdyktig mot støt. Kabinkofferten har fire hjul, teleskopisk håndtak med tre innstillinger og dobbeltsidig sikkerhetsglidelås.

Til Regent kabinkoffert: https://www.rusta.com/no/fritid/reise/kofferter/

Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.