Følg Rusta

Nå åpner den svenske lavpriskjeden Rusta dørene på Hamar

Pressemelding   •   apr 03, 2018 08:00 CEST

Rusta Hamar

I morgen onsdag 4. april åpner den svenske lavpriskjeden Rusta sitt varehus på Hamar. Det nye varehuset dekker 2100 m2 og blir arbeidsplass for rundt femten medarbeidere.

Den svenske lavpriskjeden Rusta har hatt en veldig sterk vekst i Norge de siste årene. Med onsdagens varehusåpning får hamarsingene sitt eget Rusta-varehus. Siden 2015 har Rusta hatt et varehus på Gjøvik, ca. fem mil fra Hamar.

 - Hamar preges av befolkningsvekst og optimisme. Byens attraktivitet som fylkeshovedstad og handelssted bidro også til at byen var et naturlig valg for oss da vi skulle fortsette ekspansjonen i Norge, forteller Erlend Kramer, daglig leder for Rusta Norge.

Rusta-varehuset er et frittstående varehus på 2100 kvm, som skal ligge på Midtstranda-området, et populært handelsområde med flere detaljhandelsaktører. Varehuset har egen parkeringsplass og ligger godt synlig i nærheten av riksvei 25 som fører inn til Hamar sentrum.

 - Det føles utrolig bra. Vi gleder oss ekstremt til åpningen og tror at konseptet vårt kan utfylle de andre aktørene i området godt. Nordmenn har raskt begynt å oppdage Rustas konsept, og nå får hamarsingene sitt eget varehus i nær avstand til sentrum, sier Ole-Jonny Øiset, varehussjef for Rusta på Hamar.

Med åpningen på Hamar har selskapet 20 varehus fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. Rusta har i dag mer enn 300 medarbeidere i Norge. Rustas forretningsidé er å selge kvalitetsvarer til lave priser gjennom innkjøp uten mellomledd, et konsept som blir stadig mer populært blant nordmenn.

For mer informasjon, kontakt Erlend Kramer, daglig leder for Rusta Norge, på telefon 47 472 62 698 eller e-post: erlend.kramer@rusta.com

Om Rusta
Rustas visjon er å bli nr. 1 for livet hjemme. Rustas sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 2000 ansatte, 89 varehus i Sverige, over 20 varehus i Norge, 2 varehus i Tyskland samt 4 innkjøpskontorer i Asia. I 2017 omsatte Rusta for 4,5 milliarder svenske kroner og hvert år besøker mer enn 20 millioner kunder varehusene. Rusta.com.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.