Følg Rusta

Tepper for livet utendørs!

Pressemelding   •   jan 15, 2018 14:00 CET

Det skal være enkelt å innrede balkongen og terrassen på Rusta. I vår finner du et bredt sortiment av utendørstepper til overraskende lave priser – pluss alt annet du trenger for å skape en inspirerende uteplass. Gi balkong og uteplass et nytt uttrykk i vår! Blant Rustas nye utendørstepper finner du spennende materialer, farger og effekter. Nyhetene lander i varehusene fra uke 11.

Vår kjærlighet til innredning gjenspeiles også utendørs i vår.

– Flere og flere ønsker å følge opp innredningsstilen også på balkongen og uteplassen. Vi har derfor satset på utendørstepper i farger og mønstre som går hånd i hånd med aktuelle innredningstrender. Dessuten har vi lagt til et rundt teppe og flere modeller i større størrelser i sortimentet, sier Angelica Kilic, produktsjef i Rusta.

Bast- og sisallooken dominerer fortsatt som materiale. Blant vårens nyheter ser vi imidlertid flere spennende design, teppet Zabrina gir følelsen av et orientalsk vintageteppe.

Fargemessig tar vi et steg fra de spreke fargene og går over til en mykere fargepalett. Sølv, grått, svart og blått i kombinasjon med hvitt vises på mange av nyhetene.

– Grønt i ulike nyanser blir også en farge å regne med, spesielt den milde, lingrønne fargen som også blir å se på utemøbler og tekstiler, sier Angelica.

På mønsterfronten kommer inspirasjonen fortsatt fra Orienten, som i nyheten Naemi med marokkansk mønster. Store bladmønster, som i teppet Molly, er fortsatt populære i likhet med grafiske mønstre som ruter og striper.

Alle tepper i vårens sortiment er slitesterke og UV-bestandige for å kunne håndtere både regn og sterk sol. Mange kan også fint brukes innendørs.

Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Rusta innehar et bredt spekter av produkter innen en rekke ulike kategorier, inkludert skjønnhet, helse, rengjøring, hjemmeinnredning og -tekstiler, tepper, maling, og tapet, samt oppbevarings- og baderomsartikler. Selskapet har ca. 1600 ansatte. For mer informasjon, se www.rusta.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.