Gå videre til innhold
 Spisebord Porto, 3 995 kr, hagestol Neapel, 399 kr & stolpute New Port, 399 kr.
Spisebord Porto, 3 995 kr, hagestol Neapel, 399 kr & stolpute New Port, 399 kr.

Blogginnlegg -

7 tips for koselige sommermiddager

Nå flytter vi snart spiseplassen til balkong og terrasse! Blant Rustas sommernyheter finner du flere bord og stoler i praktiske materialer, for både store og små selskap. Rustas interiørdesigner Andrea Jörbrink deler sine tips til hvordan du skaper en hyggelig uteplass for mingling og mat

1. Ønsker du å få plass til mange ved matbordet? Sats på et uttrekkbart bord. Nyheten Porto, med bordplate i praktisk aintwood, kan forlenges fra seks til åtte sitteplasser. For deg som vil kombinere spisegruppen med et loungesett, så har vi serien Monaco, som i år utvides med bord og stoler.

2. Fine sitteputer gir både ekstra komfort og gir spiseplassen et ekstra hyggelig uttrykk. Rusta har nyheter for alle smaker, fra den moderne posisjonsputen Hampton til de enkle stolputene i serien Cannes.

3. Ram inn spiseplassen med et fint utendørsteppe. Nyheten Naemi i bast finnes i flere fine farger. Et annet tips er å la flere tepper overlappe hverandre – det er skikkelig effektfullt!

4. Slå deg løs med belysning! Bland solcellelamper med batterislynger og lykter med levende lys. Flere av Rustas solcellenyheter er fine å henge i trærne eller fra balkongtaket, men de kan også pynte opp spisebordet. Tre lysslyngene rundt balkongrekkverket, espalieret eller parasollen for et koselig uttrykk.

5. Tekstiler hjelper deg å forsterke innredningsstilen din. Det nye mønsteret Vanja i rosa, blått og grått går igjen i både sitteputer, pynteputer, pledd og voksduker.

6. Omgås rundt maten! Med grillnyheten Smokeless BBQ får du en portabel kullgrill i miniformat som gir perfekt grillvarme på null tid. Grillen kan plasseres direkte på bordet, og bruker du en tenngel får du en helt røykfri grilling.

7. Garder deg for norsk sommer. Med en paviljong og infravarme er du rustet for middag i all slags vær!

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.