Gå videre til innhold
De myke nyhetene er mange når Rustas høstsortiment lander i varehusene i august.
De myke nyhetene er mange når Rustas høstsortiment lander i varehusene i august.

Nyhet -

Forny hjemmet med Rustas tekstilnyheter

De myke nyhetene er mange når Rustas høstsortiment lander i varehusene i august. Her er det alt fra gardiner og sengesett i lin til putetrekk, pledd og kjøkkentekstiler i varme farger og vakre mønstre.

Vi fortsetter å finne inspirasjon utendørs, og den nordiske naturen bidrar med sin fargepalett. Grønne nyanser, gråtoner, brunt og beige er dominerende, men vi ser også svake pasteller.

Blant nyhetene for soverommet er det sengetekstiler fra Elsaform i lin og BCI-sertifisert bomull.

Pledd i resirkulert materiale som bomull og polyester gjør det lunt i sofaen. I sortimentet er det også mengder av gardiner og pynteputer i høstens fargeskala som gjør det enkelt å fornye stuen.

Natur og romantikk i mønstermiksen
Lindelöv, et vakkert bladmønster i høstens fargeskala, tar plass på gardiner, kapper og putetrekk. For den som vil ta skogstemaet litt lenger, finnes mønsteret Magic Forest med ugler, rever og ekorn i en fantasifull miks.

Et annet tydelig stilspor er det romantiske. Den småblomstrete nyheten Libby i to fargekombinasjoner vises på flere tekstiler, og den klassisk rutete Ginger leder tankene til fransk bistro og setter preg på høstens kjøkken.

Tepper i naturmateriale
Høstens tepper har en tydelig fellesnevner – naturmateriale. En nykommer er kokosfiber som finnes i to ulike dørmatter. Jute fortsetter å øke i popularitet, noe som avspeiles i et stort, ovalt teppe, og en mindre dørmatte. Tepper i ullblanding topper manges ønskeliste, og i høst legges det til flere nyheter fra Elsaform i sortimentet. Nå lengter vi til høsten!

Nyhetene finnes i varehuset fra august.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.