Gå videre til innhold
I mars tar Rustas brede grillsortiment plass i varehusene.
I mars tar Rustas brede grillsortiment plass i varehusene.

Nyhet -

Grillsesongen er her, kjør på!

I mars tar Rustas brede grillsortiment plass i varehusene. Blant nyhetene er det alt fra funksjonelle griller til smart tilbehør for grillmestere på alle nivåer.

Noen av fordelene med en gassgrill, er at man kan tilberede maten raskt og med presisjon. Endeavour er navnet på en av sommerens største nyheter. Dette er en stor og kraftig gassgrill med seks brennere, samt en sidebrenner som gjør det enkelt å regulere varmen og utnytte grillens ulike temperatursoner. Ved hjelp av en infrarød brenner får du raskt opp temperaturen og en jevn varmefordeling, noe som igjen gir kortere grilltid, og mørt og saftig kjøtt.

Flytt matlagingen ut
I Rustas sortiment er det en grill for alle, både når det kommer til størrelse og funksjon. Alle premiumgrillene, både kull- og gassgriller, er utstyrt med Gastronomy system. Systemet består av en spesialdesegnet rist som gjør det mulig, ved hjelp av wokpanne, stekepanne og pizzasten, å lage alt fra paella til pannekaker og nybakt pizza direkte på grillen.
Blant nyhetene er det også et praktisk sidebord med god plass til tilberedning.

Interessen for griller med spesialfunksjoner vokser. Den gassdrevne pizzaovnen som steker brød og pizza på null komma niks med fantastisk resultat, stikker seg ut blant årets nyheter. Takket være sin nette størrelse, kan grillen enkelt transporteres, og tas med på campingferien eller sommerfesten.

Griller og tilbehør finnes i varehusene fra uke 9.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.