Gå videre til innhold
Hold magien levende med Rustas julenyheter

Nyhet -

Hold magien levende med Rustas julenyheter

Fantastiske juletrær med innebygd belysning, nisser og pynt i alle mulige stiler.
Hos Rusta finnes det alt til julen under ett tak!


Allerede i oktober er varehusene klare til jul. Rustas utvalg av kunstige juletrær utvides i år med flere, naturtroe nyheter. Som for eksempel praktfulle Verbier - et tre på over to meter med 3000 glitrende lyspunkter. Modellen Duved har ekstra høy stamme – perfekt for den som vil legge julegavene under juletreet.

Finn din julestil
Blant årets nyheter av pynt er det alt fra klassiske, rutemønstrete julekuler og matchende rosetter, til papirdekorasjoner i form av snøflak og juletrær.

Ønsker du å utfordre den tradisjonelle julen? Lek deg frem med julefigurer i glass med fantasifulle motiver som håndvesker, tennisrackerter eller søte hunder og katter. Sammen med en julestrømpe i hvit pels eller leopard og et regnbuefarget juletre, får du garantert en leken og magisk jul!

Rustas nissefamilie vokser så det knaker. Blant årets nykommere er skigåeren Svend, badenymfen Gunnar og langskjeggete Hugo som er hele 70 cm høy. Gjør nedtellingen til julaften litt ekstra spennende for de små med en nissedør. I år er det flere spennende nyheter, som for eksempel campingsettet med telt, bål og sovepose. God jul!

Rustas julesortiment finnes i varehusene fra slutten av september til midten av oktober.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.