Gå videre til innhold
Innred ute med Rustas sommernyheter

Nyhet -

Innred ute med Rustas sommernyheter

Vær klar når solen og varmen kommer! I Rustas sommersortiment er det mengder av nyheter som gjør det enkelt å innrede uteplassen for sosiale sammenkomster.

Å skape sin egen oase utendørs, med plass til dyrking, avkobling og sosiale sammenkomster, står høyt oppe på ønskelisten til mange. Dette gjenspeiles også i Rustas sommersortiment. Blant nyhetene er det lounge- og spisegrupper for både store og små uteplassser, glassgjerder, griller, trampoliner, belysning og praktiske løsninger for den som vil innrede sitt eget uterom.

Skap romslighet utendørs
Glamping, eller camping med litt ekstra luksus, tiltaler stadig flere. Med et glampingtelt får du en behagelig plass å campe som du kan nyte over lengere tid, eller et ekstra rom ute som kan møbleres – perfekt for fest eller overnattingsgjester! I år finner man både telt, møblement og detaljer på Rusta. For den som heller satser på en pergola eller en paviljong, finnes det flere modeller som gjør det enkelt å få ly for både regn og sol på uteplassen.

Stadig flere ønsker å ramme inn uteplassen sin med et glassgjerde. Rustas glassgjerder er enkle å montere, og er testet med svært gode resultater av svenske Testfakta. I år lanseres et praktisk tegneverktøy på hjemmesiden der du selv kan designe ditt eget glassgjerde etter størrelsen på uteplassen din.

Detaljer for hverdag og fest
Festligheter hører sommeren til. Blant Rustas sommernyheter er det alt fra praktiske sidebord og serveringsvogner til hvilestoler, stolputer, parasoller og borddekorasjoner. Grillmat er den perfekte festmaten på sommeren, og i år øker sortimentet med flere funksjonelle griller der flere av dem gjør det enkelt å lage hele måltidet utendørs.


Nyhetene finnes i varehus fra uke 6.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.