Gå videre til innhold
Inviter til hobbyverksted og pynt med Rustas julenyheter

Nyhet -

Inviter til hobbyverksted og pynt med Rustas julenyheter


Vær kreativ, bak noe godt og dekk et vakkert bord. Blant Rustas nyheter er det mengder av produkter som gjør juleforberedelsene ekstra koselig!


La både barn og voksne oppleve julens magi. Blant Rustas julenyheter er det alt fra hobbymateriell i alle slags former, til en tradisjonell julekalender som du selv fyller med små gaver. Velg mellom massevis av fint julepapir til innpakningen, eller gjør det enkelt for deg selv med ferdige tøyposer.

Julen er en tid for matlaging og baking. Fyll vakre glasskrukker med julegodteri og pepperkaker, og du har den perfekte vertinnegaven. I år finner du kjevle og morter i marmor, solide skjærebrett i tre, støpejernsgryter og søte barneforklær med tilhørende kokkelue i sortimentet. Perfekte julegaver til alle hjemmekokker!

Dekk bordet til julens selskaper
Et vakkert dekket bord gjør julemiddagen ekstra koselig i selskaper. Blant årets tekstilnyheter er det duker, løpere og tøyservietter. Rustas populære steingodsservise fra Elsaform utvides med nok en tidløs farge, Dusty White.

Med dekorative detaljer som vaser, kunstige blomster og levende lys skaper du et innbydende bord for gjestene. La et par søte flaskedekorasjoner i form av julegensere bli prikken over i-en. God jul!

Rustas julesortiment finnes i varehusene fra slutten av september til midten av oktober.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.