Gå videre til innhold
Ring julen inn med Rustas tre julestiler!

Nyhet -

Ring julen inn med Rustas tre julestiler!

I årets julesortiment fra Rusta finner du en fargesprakende blanding av enhjørninger, nisser, glitter og mengder av lysslynger og stemningsskapende innen- og utendørsbelysning.

Julekolleksjonen kan mikses og matches etter smak og behag, men det finnes også tre tydelige stiler for de julepynterne som foretrekker én stil for sin jul.

Den klassiske
Stilen passer den som liker en tradisjonell stil i skikkelig Disney-ånd. Rødt og grønt utgjør basen i fargeskalaen, blandet med messingdetaljer, fløyelstekstiler og glitrende puter og pledd. Blant nyhetene finner du blant annet glitrende duker og gardiner, samt putetrekk og juletrekuler i fløyel.

Den skandinaviske
Tenk naturmaterialer og en rustikk, glitrende, vinterlig hage. Den som vil pynte i en skandinavisk og ren stil finner nyheter i form av den stilrene adventsstaken Haga, dekorasjonsbelysning Sanda og mengder av adventsstjerner. Deriblant Snöflinga, som blir som et flott mesterverk i vinduet med sine 110 centimeter.

Den lekne
Hvem kan vel motstå enhjørninger, paljetter og neonfargede dekorasjoner? For en fargesprakende jul trengs både paljettputer og julestrømper, juletrær for bordet, snøkuler, enhjørninger og flamingoer, sammen med adventsstjerner og neonfigurer i en salig blanding.


Det skal være enkelt å fornye hjemmet hos Rusta. I jul fylles varehusene med mengder av belysning, juletrær og pynt til overraskende lave priser. Alt for at du skal kunne skape en magisk jul hjemme!

For flere nyheter i julesortimentet, ta en titt i bildebanken her.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.