Gå videre til innhold
Rusta gjør det enklere å finne favoritt-teppet

Nyhet -

Rusta gjør det enklere å finne favoritt-teppet

Orientalske mønstre, naturlige materialer og fantastisk glans! Valgmulighetene er mange når Rustas teppeavdeling fylles opp med nyheter i midten av august.

Hos Rusta er det enkelt å finne tepper til alle rom i hjemmet. I høst oppdateres sortimentet med flere ensfargede flosstepper. Nyheten Ella med myk, kort lugg kommer i dus rosa, grå og champagne. Teppet har en fantastisk glans og gir et sofistikert inntrykk. Elin er et langlugget teppe som finnes i flere størrelser og farger, akkurat som Nora med kort lugg.

Mønstrede tepper øker i popularitet og de orientalsk-inspirerte nyhetene Kaya og Selina spås å bli store favoritter. Ryetepper og tepper med lang lugg har fått et oppsving og gir et koselig inntrykk på både soverommet og i stuen. Inspirerende Heidi har en lang, hvit lugg og et fantastisk mønster som virkelig gjør seg!

Jute og ull tar plass på gulvet

Naturlige materialer havner fremdeles høyt oppe på ønskelisten, og i høst økes sortimentet av tepper i ullblanding fra Elsaform. Nyheten Alice med mørkegrått mønster på hvit bakrunn, er et tidløst valg. Ulltepper er ikke bare vakre, men også slitesterke, akkurat som det naturlige materialet jute. Juteteppet Thea kommer i to størrelser i høst. Til kjøkkenet eller spiseplassen passer et teppe i sisallook perfekt, som for eksempel nyheten Juno i gul og hvit.

Blant sesongens nyheter finnes også flere tepper med trykt motiv som, med et kreativt grep, fungerer minst like bra som et stort og lyddempende veggoppheng.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Nyhetene finnes i varehusene.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.