Gå videre til innhold
Rusta gjør det enklere å finne favoritt-teppet

Nyhet -

Rusta gjør det enklere å finne favoritt-teppet

Orientalske mønstre, naturlige materialer og fantastisk glans! Valgmulighetene er mange når Rustas teppeavdeling fylles opp med nyheter i midten av august.

Hos Rusta er det enkelt å finne tepper til alle rom i hjemmet. I høst oppdateres sortimentet med flere ensfargede flosstepper. Nyheten Ella med myk, kort lugg kommer i dus rosa, grå og champagne. Teppet har en fantastisk glans og gir et sofistikert inntrykk. Elin er et langlugget teppe som finnes i flere størrelser og farger, akkurat som Nora med kort lugg.

Mønstrede tepper øker i popularitet og de orientalsk-inspirerte nyhetene Kaya og Selina spås å bli store favoritter. Ryetepper og tepper med lang lugg har fått et oppsving og gir et koselig inntrykk på både soverommet og i stuen. Inspirerende Heidi har en lang, hvit lugg og et fantastisk mønster som virkelig gjør seg!

Jute og ull tar plass på gulvet

Naturlige materialer havner fremdeles høyt oppe på ønskelisten, og i høst økes sortimentet av tepper i ullblanding fra Elsaform. Nyheten Alice med mørkegrått mønster på hvit bakrunn, er et tidløst valg. Ulltepper er ikke bare vakre, men også slitesterke, akkurat som det naturlige materialet jute. Juteteppet Thea kommer i to størrelser i høst. Til kjøkkenet eller spiseplassen passer et teppe i sisallook perfekt, som for eksempel nyheten Juno i gul og hvit.

Blant sesongens nyheter finnes også flere tepper med trykt motiv som, med et kreativt grep, fungerer minst like bra som et stort og lyddempende veggoppheng.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Nyhetene finnes i varehusene.

Emner

Tags

Pressekontakt

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig (+47) 40 89 54 40
Lukas Loeb

Lukas Loeb

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR 47 82 06 39

Relatert materiale

Relaterte nyheter