Gå videre til innhold
Rusta lanserer tapeter med wow-effekt!

Nyhet -

Rusta lanserer tapeter med wow-effekt!

Gjør-det-selv-trenden er fremdeles sterk med hjemmeprosjekter som innebærer maling og tapet. Rustas høstnyheter innen DIY gjør det enkelt å få en ny følelse hjemme.

Rustas DIY-sortiment fortsetter å vokse, og i høst finnes det mer enn 100 unike FSC-sertifiserte tapeter å velge mellom. Blant de mest spennende nyhetene, er fototapeter med tre fine motiver der mønsterbildet enkelt kan skreddersys etter størrelsen på veggen. Tapetene i non-woven av høy kvalitet er slitesterke og enkle å sette opp da de monteres kant i kant.

Tapetavdelingen økes med flere grandiose blomstermønster og en tapet med traner i blått på hvit bunn fra kolleksjonen Boutique. For den som foretrekker et mer subtilt mønsterbilde, finnes det flere valg i kolleksjonene Scandinavia og Classic.

Play er Rustas egen tapetkolleksjon med mønsterbilder som passer den litt yngre målgruppen. Her kan man i høst finne en fantastisk tapet med luftballonger som spås å bli en stor favoritt til barnerommet.

Harmoniske fargenyheter

For den som foretrekker malte vegger, eller vill matche tapeten med veggmaling, finnes syv nye farger fra Rustas eget malingsvaremerke Nyans. Harmoniska Abstract green, Innocent blue, Magnolia, Sand og Dove blue kompletteres av de helmatte fargene Plum og Vintage pink.

Nytt i høst er to interiørfarger som passer utmerket til den som vil male lister eller hyller i en farge som matcher veggene. Alle Rustas 32 veggfarger er miljømerket med Svanen og oppfyller svenske Testfaktas høye kvalitetskrav.

Tapeter og veggmaling finnes i varehusene.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.