Gå videre til innhold
Rusta lanserer tapeter med wow-effekt!

Nyhet -

Rusta lanserer tapeter med wow-effekt!

Gjør-det-selv-trenden er fremdeles sterk med hjemmeprosjekter som innebærer maling og tapet. Rustas høstnyheter innen DIY gjør det enkelt å få en ny følelse hjemme.

Rustas DIY-sortiment fortsetter å vokse, og i høst finnes det mer enn 100 unike FSC-sertifiserte tapeter å velge mellom. Blant de mest spennende nyhetene, er fototapeter med tre fine motiver der mønsterbildet enkelt kan skreddersys etter størrelsen på veggen. Tapetene i non-woven av høy kvalitet er slitesterke og enkle å sette opp da de monteres kant i kant.

Tapetavdelingen økes med flere grandiose blomstermønster og en tapet med traner i blått på hvit bunn fra kolleksjonen Boutique. For den som foretrekker et mer subtilt mønsterbilde, finnes det flere valg i kolleksjonene Scandinavia og Classic.

Play er Rustas egen tapetkolleksjon med mønsterbilder som passer den litt yngre målgruppen. Her kan man i høst finne en fantastisk tapet med luftballonger som spås å bli en stor favoritt til barnerommet.

Harmoniske fargenyheter

For den som foretrekker malte vegger, eller vill matche tapeten med veggmaling, finnes syv nye farger fra Rustas eget malingsvaremerke Nyans. Harmoniska Abstract green, Innocent blue, Magnolia, Sand og Dove blue kompletteres av de helmatte fargene Plum og Vintage pink.

Nytt i høst er to interiørfarger som passer utmerket til den som vil male lister eller hyller i en farge som matcher veggene. Alle Rustas 32 veggfarger er miljømerket med Svanen og oppfyller svenske Testfaktas høye kvalitetskrav.

Tapeter og veggmaling finnes i varehusene.

Emner

Tags

Pressekontakt

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig (+47) 40 89 54 40
Lukas Loeb

Lukas Loeb

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR 47 82 06 39

Relatert materiale

Relaterte nyheter