Gå videre til innhold
Rustas vårnyheter til hjemmet

Nyhet -

Rustas vårnyheter til hjemmet

Etter julen blir vårens freshe pasteller et friskt pust! Rustas nyheter til hjemmet inkluderer alt fra tepper, putetrekk og gardiner til lysestaker, krukker og vaser.

Rustas brede utvalg av interiør finner veien hjem til flere og flere kunder, og i midten av januar flytter vårens nyheter inn i varehusene. I tillegg til fargene hvit, grå og beige, har grønn tatt plass i basispaletten. Lys rosa og lavendel er også en del av årets aksentfarger. Når det kommer til mønster, er det naturen som står for inspirasjonen. Bladmønsteret Pilia og romantiske Rose Garden går igjen på gardiner, putetrekk og voksduker.

Detaljer som skiller seg ut
Glass er et materiale man kan regne med å se mye av i vår. Den populære lyslykten Cleo kommer i flere farger og størrelser, og får dessuten selskap av dekorative vaser i samme serie – perfekte til å fylle med tørkede vekster eller kunstige kvister.
Å gruppere lysestaker i ulike størrelser er en effektiv måte å skape fine stilleben på. Nyheten Bonnie er like fin alene som i gruppe, og gjør det enkelt å friske opp med farger i hjemmet.

Sett stilen med prisgunstige tekstiler
Elsaform er Rustas eget varemerke med håndplukket interiør i naturnære farger og slitesterkt materiale. Sortimentet utvides denne våren med putetrekk i lin og bomull med dekorative frynser. Nytt for våren er også pledd i gjenvunnet polyester og en badematte i gjenvunnet bomull. Blant teppenyhetene er det både kort- og langhårete modeller. Fargeskalaen er nøytral med kremhvit, grå og beige som base, men også her er det innslag av grønt og gult.

På gardinavdelingen er nyhetene mange. Fra den stilrene bomullsgardinen Randy med striper til prisgunstige Susanna i flere trendy farger. Her er det enkelt å finne nye favoritter!Vårnyhetene finnes i varehusene fra uke 2 2023.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.