Gå videre til innhold
Skap et personlig hjem med høstnyheter fra Rusta

Nyhet -

Skap et personlig hjem med høstnyheter fra Rusta

La myk fløyel, varme nyanser og spennende detaljer bidra til å gi det lille ekstra i hjemmet denne høsten. Rustas nye kolleksjon, Sophisticated Living, er en moderne, elegant og personlig kolleksjon med en distinkt hotellfølelse. Nyhetene er tilgjengelig i varehuset fra uke 31.

Her finner du alt fra gardiner i fløyel til mønstret pynteputer og myke, skimrende tepper. Slipp deg løs blant smarte småmøbler og detaljer i gull, vaser i keramikk og vakre snittblomster som aldri visner. 

På mønsterfronten finnes det flere nyheter. Savanna-mønsteret med kattedyr, gir en eksotisk og luksuriøs følelse. Blomstermønsteret Mona skaper et dramatisk og romantisk uttrykk med sin mørke bunn. For de som gjerne vil ha det lille ekstra finnes også lekre pledd med sebra- og leopardmønster. 

Maksimer stilen med personlige detaljer

Med speil, rammer og stilige trykk er det enkelt å dekorere veggene og gi hjemmet det lille ekstra. I høst finner du mengder av fine speil i ulike former og størrelser hos Rusta. Blant de nye printene finnes alt fra grafiske motiver til naturbilder og fotokunst, som er fint å kombinere med annen innredning i kolleksjonen. Utvalget av rammer utvides med modeller i gull, mørkt tre og kork – perfekt for den som vil mikse og matche.

Å gruppere små, personlige ting er en enkel måte å skape en levende og personlig innredning. I kolleksjonen Sophisticated Living finnes mengder av dekorative detaljer fra vaser, krukker og lyslykter i høstens dype fargespekter til duftende lys og duftpinner. Serien Pharmacy, som består av duftlys, romspray og duftpinner i stilig emballasje, blir et fint innslag på sidebordet eller i vinduskarmen. 

Hos Rusta finner du også et bredt utvalg av kunstige planter. Blant sesongens nyheter finnes bomullskvister, pampas- og foxtailgress. Planter som har blitt favoritter i mange interiørsammenhenger. Du finner også dahlia, pioner og hortensia som snittblomster – en enkel måte å lage en flott bukett som varer hele høsten.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Emner

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.