Gå videre til innhold
Alt til livet utendørs

Pressemelding -

Alt til livet utendørs

Aldri før har vi lengtet så mye etter sommer og varme! I mars ruller Rustas sommersortiment ut i varehusene. Her er det mengder av nyheter som gjør det enkelt å innrede uteplassen.

Fjorårets sommer på hjemmebane førte til at mange interesserte seg litt ekstra for hagen og uteplassen. I år fokuserer derfor Rusta litt ekstra på livet utendørs. Blant nyhetene finnes alt fra påbyggbare loungegrupper og fleksible spisegrupper til glassgjerder, griller, trampoliner, belysning og gode løsninger for den som vil skape seg sitt eget uterom.

Ram inn uteplassen
Den svarte, stilrene pergolaen Rhodos spås til å bli en favoritt blant de som vil skape romfølelse på verandaen eller i hagen. Flere får også opp øynene for Rustas glassgjerde og innser hvor enkelt og fint det er å ramme inn uteplassen med disse. I år legges det også til ytterligere en størrelse i det allerede brede sortimentet.

Det er fremdeles loungegrupper som topper listen over utemøbler. Nyheten Aten er et godt valg der sofa, stoler og bord både selges i sett, og man kan i tillegg kjøpe de ulike delene separat. Loungemøblene Lissabon og Amsterdam kan bygges ut til valgfri størrelse ved hjelp av moduler.

Rusta fortsetter å tilby et bredt utvalg av små og store spisebord, der flere av de sistnevnte har en praktisk ileggsplate. Blant årets stoler er det flere fine nyheter, som for eksempel svarte Valencia i rotting-stil. I samme serie finner vi også hvilestol og bord – perfekt til loungekroken, akkurat som hengestolen Sorrento.

Dekorative detaljer
Det finnes massevis av fine detaljer som forhøyer den gode følelsen av uteplassen. Blant nyhetene er det alt fra personlige parasoller og hengekøyer til stolputer og mønstrede puter for utendørsbruk. Interessen for planting har eksplodert, noe som syns i utvalget av krukker og plantetilbehør. Nytt i år er også et bredere sortiment av oppbevaringskasser.

La solcellebelysning bli prikken over i-en på uteplassen. Blant Rustas nyheter finnes alt fra lykter og figurer til risboller og slynger. Like fine når de lyser som når de er slukket!

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Det skal være enkelt å fornye uteplassen på Rusta. Fra og med uke 11 2021 fylles varehusene med mengder av utemøbler, griller, trampoliner og dekorasjoner til overraskende lave priser. Alt for at du skal kunne skape trivsel utendørs!

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Kontakter

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.