Gå videre til innhold
Avslapning på balkongen med Rusta

Pressemelding -

Avslapning på balkongen med Rusta

Det har aldri vært enklere å innrede balkongen! Blant Rustas nyheter for vår- og førsommeren 2020 er det fokus på stilige møbler som krever liten plass, dekorative detaljer og tekstiler til utendørsbruk.

I mars fylles Rustas varehus med nyheter for kommende balkongliv. Interessen for å innrede balkongen er større enn noen gang, noe som stiller krav til både design, materiale og funksjon.

Nyheten Amsterdam, en smal 2-seter sofa i vedlikeholdsfritt aluminium med fine detaljer i mesh, er et lettstelt møbel som med fordel kompletteres av lenestoler og bord fra samme serie. Ved å skifte ryggstøtten blir sofaen raskt omgjort til en sjeselong.

– Kundene våre ønsker å bruke balkongen som et avslappende sted, og loungemøbler i forskjellige størrelser er noe som stadig blir mer etterspurt, helst i vedlikeholdsfrie materialer, sier Madelene Bishti, produktsjef for utemøbler.

Det nye loungemøbelet Lissabon i kunstrotting kan tilpasses etter areal og behov takket være moduler. For den lille balkongen er et kafésett fremdeles vinneren, og favoritten Antibes kommer denne våren i en nydelig lindblomst-grønn farge.

I sortimentet finnes det flere fleksible bord, for eksempel Lilly med praktisk håndtak. Det finnes også en stilren drinkvogn i svart stål samt flere stabelbare stoler, som nyheten Prag med sete og rygg i kunstrotting. En ny innsynsbeskyttelse i kraftig bambus gjør det enkelt å skjerme mot nysgjerrige naboer.

Sett stilen med tekstiler og solcellebelysning

Balkonggulvet får raskt et nytt preg med parkettgulv i FSC-merket akasie eller steinimitasjonsplater, og teppe med sisal-look. Tekstiler for utendørsbruk får stadig større fokus og til våren utvides utvalget av sitte- og pynteputer med flere spennende mønstre.

– Vi ser at kundene våre gjerne flytter sin interiørstil ut på balkongen, noe som krever tekstiler og detaljer som er i harmoni med gjeldende interiørtrender. Dette har vi tatt tak i med sommerens sortiment, avslutter Madelene Bishti.

Ved hjelp av solcellebelysning skaper du en plass som kan nytes selv når solen har gått ned. Den populære modellen, Crystal, kommer i nye farger til våren. For dem som ønsker å sette et personlig preg på balkongen, finnes det rislykter med fine mønstre og morsomme kattelamper som lyser når det blir mørkt.

Det skal være enkelt å fornye balkongen med Rusta. Fra uke 9 2020 fylles varehusene med mengder av utemøbler, griller og dekorasjoner til overraskende lave priser. Alt for at du skal kunne skape trivsel underdørs!

Emner

Kategorier


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.