Gå videre til innhold
I slutten av januar kommer Rustas interiørnyheter til varehusene, med mengder av mindre møbler og dekorative detaljer.
I slutten av januar kommer Rustas interiørnyheter til varehusene, med mengder av mindre møbler og dekorative detaljer.

Pressemelding -

Dekorer med Rustas vårnyheter

Tørkede vekster, vakre vaser, lys, lamper, speil og fine småmøbler. I slutten av januar kommer Rustas interiørnyheter til varehusene, med mengder av mindre møbler og dekorative detaljer.

Aldri før har det vært så morsomt og enkelt å forsterke sin personlige interiørstil ved hjelp av detaljer! Blant vårens nyheter er det alt fra fine speil og småmøbler i svart metall, til tørkede kvister og gress i ulike utførelser. Perfekte for å plassere i en lekker glass- eller keramikkvase.

Årets første måneder er mørke. Sats på å lyse opp hjemmet med levende lys i vårens herlige pastellfarger – hvorfor ikke med trendy, spiralformede modeller? Blant nyhetene er det også modeller i LED. For den som liker å omgi seg med deilige dufter, kommer det flere, nye serier med både duftpinner og duftlys. Også på belysningsavdelingen er det flere nyheter, som for eksempel rislamper i ulike former, samt bordlamper i vårens farger og mønstre.

Kjøkkenet og borddekkingen får større plass på Rusta. I vår er det flere praktiske nyheter for hjemmekokken, som for eksempel baketilbehør og bestikk med fine bambusdetaljer. Steingodsservise fra Elsaform utvides med to store tallerkener, perfekte for pasta og pizza.

Innred hjemmekontoret
Den fleksible arbeidsplassen har kommet for å bli. I vår er det ekstra enkelt å innrede hjemmekontoret ved hjelp av hyller, småmøbler og oppbevaringskurver fra Rusta. Hvorfor ikke koble av med et selskapsspill? Blant sesongens nyheter er det flere brettspill som er såpass fine at de med fordel kan ligge fremme!

Nyhetene finnes i varehusene fra uke 3, 2022.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.