Gå videre til innhold
En lekfull jul med Rusta!

Pressemelding -

En lekfull jul med Rusta!

Med magiske julebyer, julenisser og mange morsomme antrekk til julefesten, utfordrer Rusta den tradisjonelle julen. Heng julestrømpen på plass og la nissen flytte inn!

La julen bli en tid for stjerner i øynene og magi! I oktober er Rustas varehus fylt med alt du behøver for å skape julestemning. Hva med å piffe opp med en juleby med LED-belysning, lyd og bevegelse? Antallet belysnings- og dekorasjonsnyheter er mange. I år vil den klassiske snølykten få selskap av vannlykter med snø- og lyseffekt og flere fantasifulle varianter. 

Nissefamilien vokser

Hos Rusta vokser nissefamilien veldig raskt. Her finner du troll og nisser så vel som klassiske nisser i mange ulike varianter. Kanskje det er på tide at rockenissen Steven eller leopardnissen Bosse får en plass ved juletreet?

Tradisjonen med en rampete nisse som flytter inn via en dør ved gulvlisten er kommet for å bli. I år finner du nissedører i flere varianter. La nissen få bo på den moderne bybalkongen eller flytte inn i det eksklusive hjemmet med tilhørende juletre, kamin, gyngestol og klessnor.

Artige julegensere og morsomme detaljer

Bli julefestens midtpunkt med en «Ugly Christmas Sweater»! I år finnes flere nye motiver, og mange av modellene har effektiv LED-belysning. Hvorfor ikke gå sammen med partneren din og kle dere i julegenseren med plass til to? Selvfølgelig finner du også juleklær til din firbente venn. Hvis du ikke vil ta den helt ut, kan du velge blant et bredt utvalg av lekent tilbehør som slips, hårbøyler, briller, halskjeder og nisseluer.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Rustas julesortiment er i varehusene fra uke 40-42.

Emner

Tags


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 99 varehus i Sverige, 36 i Norge, 25 i Finland og 3 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.