Gå videre til innhold
En lekfull jul med Rusta!

Pressemelding -

En lekfull jul med Rusta!

Med magiske julebyer, julenisser og mange morsomme antrekk til julefesten, utfordrer Rusta den tradisjonelle julen. Heng julestrømpen på plass og la nissen flytte inn!

La julen bli en tid for stjerner i øynene og magi! I oktober er Rustas varehus fylt med alt du behøver for å skape julestemning. Hva med å piffe opp med en juleby med LED-belysning, lyd og bevegelse? Antallet belysnings- og dekorasjonsnyheter er mange. I år vil den klassiske snølykten få selskap av vannlykter med snø- og lyseffekt og flere fantasifulle varianter. 

Nissefamilien vokser

Hos Rusta vokser nissefamilien veldig raskt. Her finner du troll og nisser så vel som klassiske nisser i mange ulike varianter. Kanskje det er på tide at rockenissen Steven eller leopardnissen Bosse får en plass ved juletreet?

Tradisjonen med en rampete nisse som flytter inn via en dør ved gulvlisten er kommet for å bli. I år finner du nissedører i flere varianter. La nissen få bo på den moderne bybalkongen eller flytte inn i det eksklusive hjemmet med tilhørende juletre, kamin, gyngestol og klessnor.

Artige julegensere og morsomme detaljer

Bli julefestens midtpunkt med en «Ugly Christmas Sweater»! I år finnes flere nye motiver, og mange av modellene har effektiv LED-belysning. Hvorfor ikke gå sammen med partneren din og kle dere i julegenseren med plass til to? Selvfølgelig finner du også juleklær til din firbente venn. Hvis du ikke vil ta den helt ut, kan du velge blant et bredt utvalg av lekent tilbehør som slips, hårbøyler, briller, halskjeder og nisseluer.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Rustas julesortiment er i varehusene fra uke 40-42.

Emner

Tags


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 99 varehus i Sverige, 36 i Norge, 25 i Finland og 3 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig (+47) 40 89 54 40
Lukas Loeb

Lukas Loeb

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR 47 82 06 39

Relatert materiale

Relaterte nyheter