Gå videre til innhold
Farger og mønstre blant Rustas DIY-nyheter

Pressemelding -

Farger og mønstre blant Rustas DIY-nyheter

I høst vil de hvite veggene få konkurranse av farger og tapeter i jordnære farger. Rustas gjør-det-selv-avdeling vokser med flere spennende nyheter, hvor tapetkolleksjonen «Together» i samarbeid med designeren, Tess Callervik, skiller seg ut litt ekstra.

Varme jordfarger, grønne og blå nyanser, samt mønstre med tydelig inspirasjon fra dyr og natur er å finne blant Rustas farge- og tapetnyheter som kommer ut i midten av august. I sortimentet finnes over 100 FSC-sertifiserte tapeter, og flere tilskudd i kategorien fototapeter. Blant nyhetene finnes også laminatgulv med brede planker og strukturert overflate som følger treets struktur.

Ta verden hjem til deg med tapetkolleksjonen Together
Together er navnet på Rustas nye tapetkolleksjon – et samarbeid med mønsterdesigneren, Tess Callervik, som henter inspirasjon fra jordens syv kontinenter og deres farger og dyreliv i like mange detaljrike tapeter.
Kolleksjonen er inspirert av situasjonen generelt i verden akkurat nå. Vi trenger hverandre mer enn noen gang, og jeg ville rett og slett sette jordens ulike deler i en vakker kontekst. Jeg går gjerne tilbake til naturen og dyreriket, og jeg elsker å snike inn små dyr eller symboler der man minst forventer det, sier Tess Callervik.

Farger i jordnære toner
For de som foretrekker å male veggene finnes det flere nyheter som også passer utmerket å matche med tapet. Rustas eget fargevaremerke, Nyans, får i høst selskap av seks nye farger. Flere av disse kommer i Full matt edition, en veggfarge som gir en fløyelsmatt effekt og en elegant finish. Fargeskalaen knytter seg til den nordiske naturen, som grønne Estate green og gråe Studio grey. De brente jordfargene, som i høst finnes i nyhetene Sandalwood og Burnt red, er spådd til å bli favoritter for rom med større områder. For de som ønsker en lysere farge finnes Perfect match og Nude skin som begge trekker mot varmere retning og gir en koselig følelse.

Å male med monokrome farger er en voksende trend som innebærer at møbler, dører og lister males i samme farge som veggene, noe som gir både en helthetlig og stilig effekt. I høst utvides sortimentet med interiørmaling i flere tidløse farger, som er laget for å male lister og møbler. Alle Rustas veggfarger er miljømerket med Svanemerket og oppfyller Testfaktas høye kvalitetskrav.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

DIY-nyhetene er tilgjengelig i varehusene fra uke 32.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Kontakter

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.