Gå videre til innhold
Drøm deg bort til varmere dager! Rustas vår- og forsommernyheter er mange.
Drøm deg bort til varmere dager! Rustas vår- og forsommernyheter er mange.

Pressemelding -

Flytt de sosiale sammenkomstene ut med Rustas vårnyheter

Drøm deg bort til varmere dager! Rustas vår- og forsommernyheter er mange – fra utemøbler, griller og dyrkingstilbehør til tepper, solcellebelysning og tekstiler til utendørs bruk.

I mars spirer vårfølelsene på Rusta, og varehusene fylles av nyheter til balkong og annen uteplass. Flere og flere ønsker å flytte de sosiale sammenkomstene ut tidlig, og innrede uteplassen i samme stil som resten av hjemmet. Dette gjenspeiles i et bredt sortiment av møbler, griller og dekorative tekstiler til utendørs bruk.

Blant årets nye utemøbler er den røde tråden avkobling, med behagelige sittemøbler og loungegrupper som inviterer til herlig avslapping. Her er det flere smarte modulløsninger som kan skreddersys etter plass og behov. Med et sidebord eller en serveringsvogn på hjul, er det enkelt å sette frem snacks eller tilbehør til middagen.

Slitesterke og plasseffektive møbler i stål og rotting er på toppen av ønskelisten hos mange, og dette vises i utvalget. Svart er fremdeles en farge å regne med, men også naturlige farger preger sittemøbler og detaljer.

Skap din egen oase utendørs
Å dyrke på balkongen eller annen uteplass er det mange som drømmer om. I vår er det mengder av dyrkingstilbehør og fine krukker blant Rustas nyheter. Rydd unna det som ikke må stå fremme i en praktisk oppbevaringskasse - passer like godt til puter som til krukker og grilltilbehør.

Tekstiler som tepper, stolputer og pynteputer til utendørs bruk gjør det enkelt å få det litt ekstra fint. Her fornyes sortimentet med flere nye farer og mønstre.

Gjør uteplassen til en koselig oase også når mørket faller på ved hjelp av solcellebelysning.
I vår er det flere nyheter innenfor lysslynger, lyker og lekne figurer. Kort sagt – alt som gjør livet utendørs litt ekstra herlig!

Nyhetene finnes i varehus fra uke 6 2022

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Kontakter

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.