Gå videre til innhold
Gjør deg klar for balkongsesong!

Pressemelding -

Gjør deg klar for balkongsesong!

Rusta satser stort på balkongen i vår- og forsommersortimentet for 2019. Grensene mellom inne og ute blir svakere, og sortimentet byr på alt fra multifunksjonelle loungemøbler til detaljrike stoler, plasseffektive bord og fine interiørdetaljer. 

Nyheten Visby, en lenestol og fotskammel i FSC-merket akasietre med flettet sete, kan fort bli en vinner på årets uteplass. Det samme gjelder nyheten Palma, et stilrent og romslig loungesett som man kan sitte flere i. 

 – Lengselen etter å trekke utendørs for å ta en matbit med familie og venner kommer med en gang solen begynner å varme. I år har vi satset stort på nette, fleksible og fine balkongmøbler i flere ulike stiler, både for den store og lille balkongen, sier Madelene Bishti, produktsjef i Rusta.

Solenergi i skumringen

I sortimentet finner du også fjorårets suksessmøbel Torino, et plasseffektivt loungesett som også rommer oppbevaring, ekstra sitteplass og et mulig bord. Cafésettet Antibes i lysegrønt og svart får selskap av en frisk, blå farge. I samme serie finner vi også en benk med espaljer og et sammenleggbart balkongbord. Disse kan fint kombineres med sammenleggbare stoler, eller med den nye stolen Kivik, en flott modell i kunstrotting som kommer i både beige og svart.

Til skumringen hjelper lun solcellebelysning og batteridrevne lysslynger deg med å skape koselig stemning. Flere av solcellenyhetene passer til å henge i trær eller rundt på balkongen, men de kan også integreres i borddekkingen. Nytt for sesongen er solcellelamper i farget glass og rislamper.

ꟷ Ram inn rommet med detaljrike nyheter som et fint sisalteppe, nye sitteputer og dekorative pynteputer for utendørsbruk. På Rusta skal det være lett å finne en helhetlig løsning for balkongen, sier Madelene Bishti.

Last ned høyoppløselige produktbilder her, og miljøbilder her.

Det skal være lett å fornye balkongen på Rusta. Fra uke 6 2019 fylles varehusene med mengder av utemøbler, griller og interiørdetaljer til overraskende lave priser. Alt for at du skal kunne skape trivsel utendørs!

Emner

Kategorier


Om Rusta

Rustas visjon er å bli nr. 1 for livet hjemme. Rustas sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 2000 ansatte, 89 varehus i Sverige, over 20 varehus i Norge, 2 varehus i Tyskland samt 4 innkjøpskontorer i Asia. I 2017 omsatte Rusta for 4,5 milliarder svenske kroner og hvert år besøker mer enn 20 millioner kunder varehusene. Rusta.com.

Pressekontakt

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.