Gå videre til innhold
Hvem har sagt at julen starter i desember? Hos Rusta er det fritt frem for å gå løs på belysning, juletrær, dekorasjoner og tekstiler mye tidligere! Skap en jul fylt med magi.
Hvem har sagt at julen starter i desember? Hos Rusta er det fritt frem for å gå løs på belysning, juletrær, dekorasjoner og tekstiler mye tidligere! Skap en jul fylt med magi.

Pressemelding -

Hold magien levende med Rustas julenyheter

Hvem har sagt at julen starter i desember? Hos Rusta er det fritt frem for å gå løs på belysning, juletrær, dekorasjoner og tekstiler mye tidligere!

Skap en jul fylt med magi. I år har Rusta flere julenyheter enn noensinne, og allerede i slutten av september vil varehusene bli fylt med belysning til både innendørs- og utendørsbruk.

Sett stemningen med belysning
Dekorer balkongen og hagen med lysslynger, lysekroner og lystrær, eller la lekne julefigurer lyse opp inngangen. Rustas nyheter innen utendørsbelysning er mange, akkurat som antallet for innendørsbruk. Velg blant mengder av julebyer med belysning, lyd og bevegelse, og skap et eventyrland som får barnas øyne til å glitre! Blant nyhetene finner du alt fra fantastiske vinterlandskaper til pepperkakehus og campingvogner.

Advent betyr stjerner og lysestaker, og selv her er det enkelt å finne en ny favoritt. Hvorfor ikke dekorere vinduet med flere stjerner i ulikt design? I år er alle Rustas julestjerner laget av FSC-sertifisert papir eller 100 prosent resirkulert bomull. Blant årets nye adventslysestaker finnes naturlige lysestaker i tre og rotting, men også mer iøynefallende modeller med enhjørninger og glitter.

Gi julen en leken twist
Rusta liker å utfordre den tradisjonelle julen. Med crazy nisser, eventyrlig pynt, artige julegensere og tilbehør, er det enkelt å skape en fantasifull jul som tiltrekker seg smil. Selvfølgelig finner du også nisseklær og tilbehør til de firbeinte familiemedlemmene.

Slipp inn nissens hjelpere! Denne sesongen er det lekende lett å finne en nissedør hos Rusta. La nissen få sin egen glassveranda, et musikkstudio eller kanskje en moderne bybalkong. I år finnes også mer smått tilbehør til nissedøren for de som ønsker å fornye sin eksisterende nissedør. God jul!

Rustas julesortiment kommer til varehusene fra slutten av september til midten av oktober.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.