Gå videre til innhold
Innred koselig og personlig med høstnyhetene fra Rusta

Pressemelding -

Innred koselig og personlig med høstnyhetene fra Rusta

La høstens varmere fargeskala flytte inn! I Rustas høstkolleksjon, Lust for life, finner du eksotiske mønstre, småmøbler i mørkt tre og mengder av personlige detaljer som gjør det enkelt å fornye hjemmet.

Aldri før har vi tilbrakt så mye tid hjemme, og vår lengsel etter det vakre og koselige gjenspeiles i Rustas interiørkolleksjon, Lust for life. Her finnes det mengder av tekstiler som gardiner og pynteputer i myk fløyel og kordfløyel i dype juvelfarger, men også spennende mønsterbilder. Jungle bird, med eksotiske fugler og vegetasjon, spås å bli en favoritt blant mønstrene, akkurat som nykommeren Budoir med botaniske mønstre på en mørk bakgrunn.

Tepper bidrar til den koselige følelsen, og i høst kan både ensfargede og mønstrede modeller med orientalske elementer sees blant Rustas nyheter.

Dekorative småmøbler og detaljer
Å gruppere fine stilleben med vaser, kunstige planter og lys er en enkel måte å skape dekorative blikkfang på. Nyheten Dominic, en serveringsvogn i mørkt tre og svart stål, er det perfekte valget for de som ønsker et lekkert avlastningsmøbel.

Å dekorere med speil føles riktig i høst, og blant Rustas nyheter kommer flere spennende varianter med avdelere som gir et elegant uttrykk. Her finnes også speil med trerammer, og flere smale modeller som gjør det mulig å skape en personlig speilvegg.

Store vaser i farget glass, vakre lyslykter og velduftende produkter som romspray, duftlys og duftpinner er blant nyhetene. Calm er en dekorativ serie med duftlys og duftkrystaller som gir et eksklusivt inntrykk. Utvalget av fargede kronelys og trendy spiralformede kubbelys vokser, og flere lys i 100 prosent stearin legges til i sortimentet.

Hos Rusta spiller kunstige planter en sentral rolle, og i høst utvides sortimentet med flere naturtro elementer. I tillegg til vakre potteplanter og snittblomster som hortensia og eukalyptus, finnes også tørkede planter som pampasgress og haresvans. Kranser bestående av naturtro, kunstige planter spås å bli et populært innslag i høstens innredning, og blant nyhetene finnes det flere fine modeller å velge mellom.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Nyhetene er tilgjengelig i varehusene fra uke 32.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Kontakter

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.