Gå videre til innhold
Julenyheter for alle stiler!

Pressemelding -

Julenyheter for alle stiler!

Juletre, dekorasjoner, tekstil og belysning. Julenyhetene fra Rusta er flere enn noensinne i år, og det brede sortimentet spenner over flere ulike stiler. Med et stort utvalg av kunstige juletrær, er det lett å finne en favoritt som kan ha lang levetid.

Juletreet er og har alltid vært en sentral del av julen, noe Rusta har tatt tak i. I år finner du over 20 kunstige trær å velge mellom, fra minitrær i alle regnbuens farger til nyheten Chamonix som måler hele 250 cm. Med et juletre med innebygget LED-belysning slipper du ledninger som floker seg og får perfekt glitrende lyspunkter. Eller ta en snarvei til julestemningen med pop-up treet Grindelwald, som enkelt brettes ut og står ferdig med pynt og belysning på bare noen få minutter.

Fråts i juletekstiler

Med tekstiler kan man enkelt skape en koselig julestemning i hjemmet. Det stripete mønsteret Kulltorp finner du på alt fra gardiner og putetrekk til duker og løpere, og passer like godt i et moderne hjem, som i et mer landlig et.

Fløyel er favorittmaterialet på alt fra julestrømper, nisser, stjerner og juletrepynt til putetrekk, gardiner og metervare. Fløyelstekstilet Angelstad med glitter selges både som ferdige gardiner og metervare. Et perfekt valg for den som vil sy sine egne kreasjoner.

Finn din stil til jul

I Rusta sitt julesortiment er det noe for alle og enhver: klassisk, skandinavisk, romantisk eller lekent. Hver stil har alt du trenger for å komme i ekte julestemning. Blant årets nyheter innen dekorasjoner finner du rosetter, blomster og strass til juletreet, samt fine snøkuler og mange fantasifulle og personlige nisser.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Rustas julesortiment er i varehusene fra uke 40-42.

Emner

Tags


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 99 varehus i Sverige, 36 i Norge, 25 i Finland og 3 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig (+47) 40 89 54 40
Lukas Loeb

Lukas Loeb

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR 47 82 06 39

Relatert materiale

Relaterte nyheter