Gå videre til innhold
Livlige vårfarger og naturmaterialer hos Rusta

Pressemelding -

Livlige vårfarger og naturmaterialer hos Rusta

Naturmaterialene er kommet for å bli! Denne våren får de selskap av en livlig fargeskala i gult, grønt og blått på alt fra putetrekk og gardiner til sengetøy og lys.

I midten av januar flytter vårens nyheter inn i varehusene til Rusta. Naturmaterialer fortsetter å inspirere, i alt fra tepper i jute og lamper i rotting til vakre flettede oppbevaringskurver i sjøgress og vannhyasint. Tørkede planter som hvete, pampasgress og sneller spås å bli favoritter i vasen. Når det gjelder vaser og krukker finnes flere skulpturelle nyheter, som serien Zeleste i rustikk terrakotta, som nå utvides med en beige farge.

Småmøbler er en enkel måte å skape store forandringer på, og i den nye kolleksjonen finner du fine småbord med både glass og betongplate. Du finner også Ottoman, en myk, firkantet sittepuff som fungerer perfekt som en ekstra sitteplass. Denne våren utvides i tillegg speil-sortimentet med flere modeller, hvor mange av disse har dekorative rammer.

Som et supplement til den naturnære fargeskalaen finner du grønt, blått og gult, hvor sistnevnte skiller seg ut litt ekstra i mønsteret Sunflower. Blant puter og putetrekk finnes det mange nyheter i forskjellige farger, mønstre og former. Det populære pleddet Sima i resirkulert bomull kommer i nye farger, akkurat som sengesettet Vida i BCI-sertifisert bomull. Nyhetene blant gardiner er også mange. Fra bladmønstrede Livia til fløyelsgardiner i alle vårens farger. Nytt for i år er også lange blendingsgardiner i tre farger, samt en gardin i resirkulert materiale.

Kjøkkenavdelingen fortsetter å vokse hos Rusta. Her finner du alt du trenger for å lage mat og dekke bordet vakkert. Nytt for våren er duker og tøyservietter fra Elsaform, samt en praktisk linspray som hjelper til å rette ut folder og skrukker.

I januar er det fortsatt ganske mørkt ute, så hvorfor ikke fylle på med vakre lys? Sortimentet er betydelig utvidet, med alt fra duftlys til kronelys i flere vårfarger. For de som liker gode dufter, finnes det også et bredt utvalg av duftpinner og romsprayer. 

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Vårnyhetene er tilgjengelig i varehusene fra uke 1, 2021.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 99 varehus i Sverige, 36 i Norge, 25 i Finland og 3 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.