Gå videre til innhold
Livlige vårfarger og naturmaterialer hos Rusta

Pressemelding -

Livlige vårfarger og naturmaterialer hos Rusta

Naturmaterialene er kommet for å bli! Denne våren får de selskap av en livlig fargeskala i gult, grønt og blått på alt fra putetrekk og gardiner til sengetøy og lys.

I midten av januar flytter vårens nyheter inn i varehusene til Rusta. Naturmaterialer fortsetter å inspirere, i alt fra tepper i jute og lamper i rotting til vakre flettede oppbevaringskurver i sjøgress og vannhyasint. Tørkede planter som hvete, pampasgress og sneller spås å bli favoritter i vasen. Når det gjelder vaser og krukker finnes flere skulpturelle nyheter, som serien Zeleste i rustikk terrakotta, som nå utvides med en beige farge.

Småmøbler er en enkel måte å skape store forandringer på, og i den nye kolleksjonen finner du fine småbord med både glass og betongplate. Du finner også Ottoman, en myk, firkantet sittepuff som fungerer perfekt som en ekstra sitteplass. Denne våren utvides i tillegg speil-sortimentet med flere modeller, hvor mange av disse har dekorative rammer.

Som et supplement til den naturnære fargeskalaen finner du grønt, blått og gult, hvor sistnevnte skiller seg ut litt ekstra i mønsteret Sunflower. Blant puter og putetrekk finnes det mange nyheter i forskjellige farger, mønstre og former. Det populære pleddet Sima i resirkulert bomull kommer i nye farger, akkurat som sengesettet Vida i BCI-sertifisert bomull. Nyhetene blant gardiner er også mange. Fra bladmønstrede Livia til fløyelsgardiner i alle vårens farger. Nytt for i år er også lange blendingsgardiner i tre farger, samt en gardin i resirkulert materiale.

Kjøkkenavdelingen fortsetter å vokse hos Rusta. Her finner du alt du trenger for å lage mat og dekke bordet vakkert. Nytt for våren er duker og tøyservietter fra Elsaform, samt en praktisk linspray som hjelper til å rette ut folder og skrukker.

I januar er det fortsatt ganske mørkt ute, så hvorfor ikke fylle på med vakre lys? Sortimentet er betydelig utvidet, med alt fra duftlys til kronelys i flere vårfarger. For de som liker gode dufter, finnes det også et bredt utvalg av duftpinner og romsprayer. 

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Vårnyhetene er tilgjengelig i varehusene fra uke 1, 2021.

Emner

Tags


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 99 varehus i Sverige, 36 i Norge, 25 i Finland og 3 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig (+47) 40 89 54 40
Lukas Loeb

Lukas Loeb

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR 47 82 06 39

Relatert materiale