Gå videre til innhold
Magiske juledetaljer

Pressemelding -

Magiske juledetaljer

Rustas julesortiment gir stjerner i øynene til både barn og voksne! Opplyste og fantasifulle byer i miniatyr, morsomme julegensere, en togbane til å ha under juletreet og nissedører i miniatyr setter stemningen for en leken julefeiring.

Hos Rusta finnes det ingen stilregler når det kommer til julen. I slutten av oktober fylles sortimentet opp av rimelige, lekne produkter som trekker til seg latter og sprer magisk julestemning.

Den store nyheten for i år er byer og landskap med LED-belysning, lyd og bevegelse. Her finnes det noe for alle, fra den lille snømannen til skøytebanen, kirken og den flotte julebyen. Kjøretøyentusiasten kan velge både lastebil og campingvogn med belysning, og det beste tipset er å la en togbane få kjøre rundt blandt julegavene under juletreet.

Den klassiske snølykten får selskap av nye, batteridrevne vannlykter med snø- og lyseffekt. Julestemning utendørs oppnås best med Rustas brede sortiment av akryldyr og julenisser som lyser opp hage og balkong.

 Nissedør 2.0

Fjorårets suksess, Nissedøren, kommer tilbake i år i flere varianter. Nissedøren er en dør i miniatyr med alt av nissens tillbehør som plasseres ved gulvlisten. La nissen flytte hjem til dere, og forbered barna på all lek og moro som nissen kan finne på – en ny juletradisjon som er her for å bli.

Morsomme julegensere og personlige detaljer

Den 20. desember er det ”Ugly Sweater Day”, der den mest sprø julegenseren vinner. Rusta har et stort utvalg der alle kan finne sin favoritt, og mange modeller kommer også med kraftfull LED-belysning. Det nye i år er julegenseren med plass til to – det skaper ekstra god stemning på julebordet! Noe ikke like oppsiktsvekkende, men minst like morsomt, er juletilbehør som slips, diadem, briller og luer i flere ulike varianter.

- Vi ser en stor interesse for å skape en mer personlig jul, med alt fra unike klesvalg til hvordan juletreet skal pyntes. Bokstaver i alle former henges opp i juletreet eller på pakker og blir en morsom måte å sette sitt eget preg på det, sier Annica Nyström, Kategorisjef jul.

Rustas store nissefamilie utvides – nissene Mats og Jocke med glitrende paljettluer, fløyelsnissen Knut og lamadyret Ester i rødt og rosa lager selskap under juletreet i år. For en magisk julestemning selv med liten plass tilbys et bredt utvalg av rimelige minijuletrær i alle regnbuens farger, som blir komplett med julekuler i miniatyr.

Rustas julesortiment finnes i varehusene fra uke 38.

Det skal være enkelt å fornye hjemmet med Rusta. I år fylles våre varehus med mer jul enn noensinne, med stort utvalg av belysning, grantrær og pynt till overraskande lave priser. Alt for at du skal kunne skape din egen magiske jul!

Produkt-og miljøbilder finner du HER.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Tone Kjensmo, rådgiver PR-operatørenetk@pr-o.no / 47 07 90 19

Emner

Kategorier


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.