Gå videre til innhold
Naturmaterialer i fokus blant Rustas høstnyheter

Pressemelding -

Naturmaterialer i fokus blant Rustas høstnyheter

Bærekraftige materialer som ull, resirkulert og sertifisert bomull, lin og tre vil ta plass når Rustas interiørnyheter rulles ut i begynnelsen av august.

Interessen for å innrede i jordfarger og naturmaterialer øker, og i høst blir det lettere enn noensinne å finne tidløst interiør med den nordiske naturen som inspirasjonskilde. I kolleksjonen, Nordic nature, er det lagt vekt på materialer som ull, lin, resirkulert og sertifisert bomull, jute, sjøgress, vannhyasint og sertifisert tre. Mange av produktene er under Rustas eget varemerke Elsaform.

Tekstiler og detaljer fra Elsaform
Blant høstnyhetene fra Elsaform finnes gardiner i naturlige farger med modeller i både BCI-sertifisert bomull og lin. Her finnes også flotte putevar og mengder av ulltepper. Teppene er vevd i kraftig ullgarn med frynser og mønstre som gir dem en unik karakter. Denne sesongen er flere av modellene tilgjengelig i større størrelser enn tidligere – perfekt for de som vil ramme inn sofagruppen eller spisestuemøblene. Nytt for dette året er tepper i sisal og jute, og en badematte i resirkulert PET. Soveromsortimentet utvides med lekkert sengetøy i lin i to jordnære farger, samt en myk og behagelig kimono i en blanding av lin og bomull.

Småmøbler og praktisk oppbevaring
Naturmaterialene finnes også blant Rustas småmøbler i form av benken Wilton i sertifisert akasietre med flettet sete, som også er tilgjengelig som krakk. Bordet Philippe i lyst tre er et smidig avlastningsmøbel som passer perfekt som en base til høstens fantastiske stilleben. Blant nyhetene finnes også kles- og håndklehengere i tre, samt mengder av oppbevaringskurver i materialer som vannhyasint, jute og sjøgress.

Pynt bordet med rustikke materialer
Rustas populære steingodsservise fra Elsaform utvides med de nye fargene hvit og grønn. Støpejern er det optimale valget for de som ønsker å kunne lage mat og servere fra samme gryte eller panne, og i høst utvides sortimentet med flere produkter.

Utvalget av tekstiler til å dekke bord med vokser med duker og servietter i BCI-sertifisert bomull og bordløpere i resirkulert bomull. Her finnes også forklær og grytekluter i skinn som gjør matlagingen ekstra praktisk. Perfekte detaljer for de som vil gi kjøkkenet og borddekkingen litt ekstra kjærlighet til høsten!

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Nyhetene er tilgjengelig i varehusene fra uke 30.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Kontakter

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.