Gå videre til innhold
Nyhetene som lyser opp vintermørket

Pressemelding -

Nyhetene som lyser opp vintermørket

Gjør bot for vintermørket med dekorative lysslynger, stjerner, lysestaker og fantasifulle akryldyr – julen hos Rusta byr på mange rimelige og lysende nyheter som skaper en magisk stemning på innen- og utendørs.

Gi lys til hele fasaden, et vakkert tre eller balkongen. Rustas lyssystem kan skreddersys for ulike behov, med flere dekorative valgmuligheter enn noensinne. Ta utgangspunkt i start-settet og bygg deretter videre med opptil 3000 lamper. Blant Rustas utendørsnyheter finner du ekstra lange lysslynger på opptil 75 meter, i tillegg til tynne slynger i metall i flere varianter, for å unngå synlige ledninger.

Det brede sortimentet av lekne akryldyr utvides med søte småfugler, hjort og ekorn, i tillegg til nisser og skilt som viser vei for julenissen og hans slede. Nye, dekorative juletrær i flere størrelser og farger gjør det enkelt å lyse opp entreen eller balkongen.

Dekorer vinduet med stjerner og lysestaker

For den som gjerne tjuvstarter på julepynten finnes det flere stemningsfulle nyheter som lyser opp innendørs. I år kommer trelysestaken Ludvika i grått, og adventsstaken og storfavoritten Norsbo finnes nå i kombinasjonen sort og gull.

Rustas samarbeid med designeren Håkan Svennesson fortsetter, og de nye adventsstakene Solbacka, Nyfors og Isala får plass i sortimentet.

– Vårt designsamarbeid gjør det mulig for oss å tilby stilig design til en lav pris. Lysestakene har et moderne og skandinavisk uttrykk og er unike for Rusta, sier Annica Nyström, Kategorisjef Jul.

Rustas egne varemerke Elsaform er også å finne blant julenyhetene. Adventsstaken i betong gjør seg fint på bordet og kan med fordel suppleres med en stilren stjerne med betongfot. Elsaform-serien inkluderer også håndlagde adventsstjerner i resirkulert bomullspapir.

Spre julemagi i hele hjemmet

Fløyel er fremdeles populært og er å finne på flere adventsstjerner i år, sammen med stjerner utsmykket med glitrende paljetter. Fargeskalaen går i dypere toner med vinrødt, skogsgrønn og midnattsblå blant nyhetene.

I tillegg til den mer tradisjonelle adventsbelysningen, finner du også morsomme dekorasjoner som miniatyrlandsbyer- og landskap med LED-lys, lyd og bevegelse. Rusta tilbyr et bredt utvalg av nyheter innen dekorasjonsbelysning, inkludert snøkuler, kranser, hjerter og stjerner som alle lyser opp vintermørket.

Rustas julebelysning er tilgjengelig i alle varehus fra uke 38.

Det skal være enkelt å fornye hjemmet hos Rusta. I år fylles våre varehus med mer jul enn noensinne, med mengder av belysning, juletrær og pynt til overraskende lave priser. Alt for at du skal kunne skape din egen magiske jul!

Produkt-og miljøbilder finner du HER.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Tone Kjensmo, rådgiver PR-operatørenetk@pr-o.no / 47 07 90 19

Emner

Kategorier


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.