Gå videre til innhold
Oppdater kjøkkenet med Rustas høstnyheter

Pressemelding -

Oppdater kjøkkenet med Rustas høstnyheter

Ta hånd om sensommerens innhøsting – sylt, saft og fyll skapet! Rustas nyheter for kjøkkenet inkluderer alt fra skjærebrett, oppbevaringsbokser og gryter til tekstiler og detaljer som gjør høstens matlaging ekstra gøy!

Rusta fortsetter å investere i kjøkkenet og borddekkingen med flere nyheter i slitesterke og vakre materialer. Støpejern holder varmen godt og passer også utmerket til serveringen. I høst utvides sortimentet med miniformer og gryter i en ny grønn farge.

Rustikke valg for hjemmekokken
Denne høsten er det enklere enn noensinne å dekorere kjøkkenbenken både praktisk og pent. Samle krydder og oljer i en trekasse av sertifisert akasie, og oppbevar bestikk samt servietter i en kurv av jute. Ved å plassere det midt på kjøkkenbordet, blir det en fin detalj med inspirasjon fra restaurantverdenen. Blant nyhetene er også salt- og pepperkvern og skjærebrett av tre. Nyheten «butcher board» skiller seg litt ekstra ut – et solid skjærebrett laget av stavlimt tre, like nyttig til matlaging som serveringsfat til ost eller kjøttpålegg.

Ta vare på sensommerens innhøsting
Interessen for å dra nytte av bær, frukt og sopp øker, noe som gjenspeiles i høstsortimentet. Her finnes flasker og oppbevaringsbokser i glass med tettsittende lokk i flere forskjellige størrelser. Beskytt klærne med et pent forkle i brunt skinn med bearbeidede detaljer og komplementer med grytelapper i det samme slitesterke materialet. Å tilbringe tid på kjøkkenet har aldri føltes mer fristende!

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Nyhetene er tilgjengelig i varehusene fra uke 30.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Kontakter

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.