Gå videre til innhold
Rusta for grillsesongen!

Pressemelding -

Rusta for grillsesongen!

Endelig grillsesong! Blant Rustas nyheter finner du flere høykvalitets kull- og gassgriller med smarte funksjoner. Du finner også spennende tilbehør som gir hverdagsrettene en ny glød.

Interessen for å lage mat utendørs er større enn noensinne. Flere får øynene opp for de mange fordelene som finnes hos gassgriller – både når det kommer til hastighet og presisjon. Nyheten Executive har fire brennere og én sidebrenner, som gjør det enkelt å regulere varmen og bruke de ulike temperatursonene på grillen. Modellen Elements, med enten to eller tre brennere, passer perfekt på den litt mindre terrassen.

I år er alle Rustas premiumgriller utstyrt med et Gastronomi-system. Dette er en spesialdesignet grillrist som, ved hjelp av en wokpanne, stekepanne eller pizzastein, gjør det mulig å lage alt fra paella til pannekaker, og nystekt pizza direkte på grillen.

Tradisjonell grillfølelse med kull
Det kommer også flere nyheter innen kullgrill. Memphis Supreme-modellen kommer med en solid grillflate, og flere praktiske funksjoner. Den har to separate grillristflater, hvor høyden på risten enkelt kan justeres individuelt med en sveiv. Dette gjør det mulig å grille råvarer som krever forskjellige temperaturer samtidig. Grillen har også en stor oppbevaringsdel, perfekt for tilbehør som kull og briketter. Rustas kull og briketter er nå også miljømerket med Svanen, og laget av FSC-sertifisert tre.

Kullgrillutvalget i år består også av bestselgeren Pampas XL, samt flere kompakte modeller som nyhetene Easy og Classic.

Denne våren lanserer Rusta et ekstra slitesterkt premium grilltrekk med hele 5 års garanti. En enkel måte å holde grillen i topp stand på!

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.