Gå videre til innhold
Rusta for grillsesongen!

Pressemelding -

Rusta for grillsesongen!

Endelig grillsesong! Blant Rustas nyheter finner du flere høykvalitets kull- og gassgriller med smarte funksjoner. Du finner også spennende tilbehør som gir hverdagsrettene en ny glød.

Interessen for å lage mat utendørs er større enn noensinne. Flere får øynene opp for de mange fordelene som finnes hos gassgriller – både når det kommer til hastighet og presisjon. Nyheten Executive har fire brennere og én sidebrenner, som gjør det enkelt å regulere varmen og bruke de ulike temperatursonene på grillen. Modellen Elements, med enten to eller tre brennere, passer perfekt på den litt mindre terrassen.

I år er alle Rustas premiumgriller utstyrt med et Gastronomi-system. Dette er en spesialdesignet grillrist som, ved hjelp av en wokpanne, stekepanne eller pizzastein, gjør det mulig å lage alt fra paella til pannekaker, og nystekt pizza direkte på grillen.

Tradisjonell grillfølelse med kull
Det kommer også flere nyheter innen kullgrill. Memphis Supreme-modellen kommer med en solid grillflate, og flere praktiske funksjoner. Den har to separate grillristflater, hvor høyden på risten enkelt kan justeres individuelt med en sveiv. Dette gjør det mulig å grille råvarer som krever forskjellige temperaturer samtidig. Grillen har også en stor oppbevaringsdel, perfekt for tilbehør som kull og briketter. Rustas kull og briketter er nå også miljømerket med Svanen, og laget av FSC-sertifisert tre.

Kullgrillutvalget i år består også av bestselgeren Pampas XL, samt flere kompakte modeller som nyhetene Easy og Classic.

Denne våren lanserer Rusta et ekstra slitesterkt premium grilltrekk med hele 5 års garanti. En enkel måte å holde grillen i topp stand på!

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Emner

Tags


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig (+47) 40 89 54 40

Relatert materiale

Relaterte nyheter