Gå videre til innhold
I sortimentet er det nå over 100 FSC-merkede tapeter.
I sortimentet er det nå over 100 FSC-merkede tapeter.

Pressemelding -

Rusta gjør det enkelt å tapetsere flotte vårnyheter

Jordnære toner og mønstre som leder tankene til naturen vises blant vårens tapetnyheter fra Rusta. I sortimentet er det nå over 100 FSC-merkede tapeter.

Beige og grått, eller kombinasjonen greige, er den ledende fargeskalaen når vårens tapeter tar plass i varehusene i slutten av januar. Her vises også innslag av gult, som bidrar med varme til de jordnære tonene. Lengselen til naturen er sterk, noe som avspeiles på mønsterfronten. Her vises praktfulle, ville blomster side om side med mer stilrene, småmønstrede blomstermotiv.

Det personlige hjemmet, med interiør i naturlige materialer som tre og rotting, blir ekstra koselig i kombinasjon med tapet. Om man foretrekker en fondvegg, eller å heltapetsere, er en smakssak, og med Rustas lettoppsatte non-woventapeter er det enkelt å tapetsere også for nybegynneren.

Inspirasjon fra loungemiljøer

En parallell tapettrend rommer dekorative mønstre som har hentet inspirasjon fra luksuriøse hoteller, restauranter og loungemiljøer. En flørt med 1920-tallets art deco. Tapeten Panel fra kolleksjonen, Secret garden, stikker seg litt ekstra ut.

– Speil- og brystpanel har vært et populært interiørinnslag i lengre tid. Hvorfor ikke forenkle arbeidet og tapetsere din egen panelvegg eller brystpanel i stedet? Med vårens tapetkolleksjon er det enkelt å mikse og matche flere av tapetene, sier Johanna Stadell, Produktsjef for tapeter på Rusta.

Tapetnyhetene finnes i varehusene fra uke 3 2022.


Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.