Gå videre til innhold
Rusta gjør det enkelt å trene hjemme!

Pressemelding -

Rusta gjør det enkelt å trene hjemme!

I Rustas nye treningssortiment for 2021 finner du rimelig utstyr for både styrketrening og avkoblende yoga.

Flere har fått øynene opp for trening som krever lite utstyr nå som vi bruker mer tid hjemme. På nyåret oppdaterer Rusta sitt store utvalg med praktisk treningsutstyr, og slipper flere nyheter i vårens fargeskala.

Finn harmoni med yoga

Yoga er perfekt å gjøre på et rolig sted i hjemmet, og nå kommer det flere nyheter hos Rusta – både til nybegynneren og den mer erfarne utøveren. En yogamatte i naturgummi med vakker marmorprint gir super demping til øvelser på gulvet. Med et topplag i mikrofiber er matten både myk og glatt mot huden samtidig som den gir et bedre grep. I sortimentet finner du også praktiske meditasjonsputer og bolster som avlaster kroppen i de ulike yogaposisjonene.

Etuiet i strikk til yoga- og pilatesballen gir behagelig beskyttelse for trening, yoga og balanseøvelser. I tillegg blir ballen en fin innredningsdetalj og en perfekt ergonomisk sitteplass til hjemmekontoret.

Skap en egen liten oase for avkobling med Rustas nye LED-lykter i bambus. Disse gir en japansk touch og skaper perfekt stemning til yogaøkten. Kombiner med en luftfukter for å oppnå en rolig og harmonisk stemning og et bedre inneklima.

Oppdater hjemmetreningen

Blant Rusta sine treningsnyheter finner du alt fra manualer i ulik vekt til treningsstropper i tekstil som kan vaskes. Treningsstroppene gir en skånsom trening hvor du kan tilpasse motstand etter ditt eget nivå.

Med en ladeplate for trådløs lading av smarttelefonen din behøver du ikke bekymre deg for at mobilen skal gå tom for batteri midt i en treningsøkt. Kombiner med ledninger i tekstil og ulike farger og du er klar for å kickstarte året med helsen i fokus.

Produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder finner du her.

Treningsnyhetene finnes i varehusene fra og med uke 1. 

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 99 varehus i Sverige, 36 i Norge, 25 i Finland og 3 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.