Gå videre til innhold
Rusta inviterer til hagefest!

Pressemelding -

Rusta inviterer til hagefest!

Sommeren er på vei, og for mange er det høytid for skoleavslutning, bryllup og fest i gode venners lag. Hva er vel bedre enn å invitere til en nydelig hagefest? På Rusta finner du alt du trenger for å arrangere fest utendørs!

La ikke usikkert forsommervær stoppe festlighetene. Med en paviljong eller et partytelt kan festen holdes utendørs uansett vær. På Rusta finner du alt fra store spisebord som kan utvides etter antall gjester, til komfortable stoler og sitteputer. Hvorfor ikke supplere med loungemøbler der gjestene kan slappe av? Nyheten Lissabon i modulform kan kombineres akkurat slik du ønsker.

Hvis du ønsker å invitere gjestene dine på grilling, finner du flere praktiske kull- og gassgriller i sommersortimentet. Drikken serveres på nyheten Biarritz – en lekker drinkvogn til utendørsbruk. Sett frem glass, drikke, isbiter og tilbehør og la gjestene blande sin egen favorittdrink!

Tepper i sisallook eller i bast tåler vann og gjør både plattingen og gressplenen mer festvennlig. I år utvides utvalget av puter til utendørsbruk. Arranger en haug med puter og la gjestene sitte mykt der de måtte ønske. Blir det kaldt, er en kurv med pledd et hyggelig innslag. Kombiner med en eller flere terrassevarmere og la festen vare til langt ut på natten!

Solcellebelysning setter stemningen når mørket faller. Skap en velkomstvei ved hjelp av solcellebelysning med spett, som stikkes enkelt ned i bakken. Suppler med festlige figurer eller lykter som borddekorasjon, og heng rislykter eller slynger på taket og i trær. Hvis sollyset ikke er nok, har vi flere dekorative lysslynger som drives av batteri. La festen begynne!

Det skal være enkelt å fornye uteplassen med Rusta. Fra uke 9 2020 fylles varehusene med mengder av utemøbler, griller, tekstiler og dekorasjoner til overraskende lave priser. Alt for at du skal kunne skape trivsel utendørs!
Emner

Kategorier


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.