Gå videre til innhold
Rusta satser stort på høstens belysning

Pressemelding -

Rusta satser stort på høstens belysning

Rustas belysningsavdeling vokser når mer enn 40 nyheter er tilgjengelig i varehusene i september. Her finnes alt fra rimelige lampeskjermer- og føtter til detaljrike taklamper av høy kvalitet.

Rusta satser stort på belysning og utvider sortimentet, først og fremst med taklamper og komplette bordlamper. Innenfor taklamper introduseres blant annet tre helt nye modeller; Barcelona, Milano og Copenhagen. Her er det fokus på høy kvalitet og gjennomtenkte detaljer. Resultatet – moderne lamper som virkelig skiller seg ut.

– Rustakunden har stor interesse for hjemmeinnredning og vi ønsker å være en destinasjon innen belysning også. I tillegg til vårt rimelige basissortiment, tilbyr vi i høst også nøye utvalgte lamper som virkelig fortjener en sentral plass i hjemmet. Selvfølgelig fremdeles til uslåelige priser, sier Malin Lindh, produktsjef hos Rusta.

Materialer og detaljer som skiller seg ut
Flere av Rustas belysningsnyheter har spennende overflater og materialer som virkelig ligger i tiden. Rottinglampen Hanoi er en taklampe som er tilgjengelig i både fargen natur og svart – som skapt for å passe inn i høstens naturnære innredning. For de som liker den klassiske stilen finnes metallampene Rotterdam og Oxford med fine detaljer.

Blant bordlampene skiller den blanke modellen Riga seg litt ekstra ut med sin myke runde form. Lampen finnes i blank hvit og kromet metall. Modellen Bilbao i frostet glass med trefot, er en lettplassert lampe som sprer en koselig glød.

Koselig belysning og batteridrevne lys
Jo flere lyskilder, jo koseligere blir det! Blant høstens lampenyheter er den røde tråden farger og mønstre som kan leve videre lenge. Bordlampen Vasa har en fot i keramikk med en matchende skjerm i fløyel, og passer like godt i vinduskarmen som på nattbordet. Den populære lampen Berlin med glasskuppel, kommer i et nytt fargevalg til høsten. For de som foretrekker mønstre finnes det flere alternativer, slik som zebramønster og høstens blomsterprakt fanget i mønsteret boudoir.

Utvalget av batteridrevet belysning øker, og blant nyhetene finnes både lykter og naturtro lys. Et perfekt valg for de som liker den koselige følelsen av levende lys, men som ønsker et tryggere alternativ som varer i mange sesonger.

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell.

Nyhetene er tilgjengelig i varehusene fra uke 35.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.