Gå videre til innhold
Slik skaper du den perfekte balkongen!

Pressemelding -

Slik skaper du den perfekte balkongen!

Endelig tid for å åpne balkongdøren og klargjøre favorittplassen! Rustas nyheter for vår og førsommer gjør det enkelt å både dyrke planter, spise god mat og omgås på balkongen.

I mars spirer vårfølelsen på Rusta, og varehusene fylles opp av nyheter for balkongen. Her finner du alt fra stilige salongmøbler og små spisebord, til utendørstekstiler, dyrkingstilbehør og solcellebelysning i artig design.

Tiden da balkongen bestod av ett lite bord og to stoler er forbi. Stadig flere ønsker personlige dekorasjoner, selv på små arealer, noe som krever plasseffektive utemøbler. Loungenyheten Athen er et pent og stilig møbel, akkurat som Amsterdam-modellen. Dette er takket være moduler som kan skreddersys etter område og behov. For en litt større balkong er Valencia hvilestol med tilhørende bord perfekt for et avslappende øyeblikk.

Gi rom for grønne planter

Interessen for hjemmedyrking øker stadig, og du vil derfor finne mer plantetilbehør og flere stilige potter blant Rustas nyheter i år. Med plantehyller og krukker blir urter og blomster raskt en del av innredningen.

Utendørsputer og sitteputer gjør det enkelt å gi balkongen et løft. Rusta supplerer utvalget med flere fine mønstre – perfekt for de som vil ta med den personlige interiørstilen sin til uteplassen.

Tryll bort det harde balkonggulvet ved hjelp av gulvplater i FSC-sertifisert akasie og et stilig utendørsteppe. Legg til solcellebelysning og nyt balkongen, selv når solen har gått ned. I år er det mange modeller av lenker, lanterner, rislamper, katter og lekne figurer, som gjør livet utendørs litt ekstra moro!

For produktinformasjon, prisopplysninger og høyoppløselige bilder, se vedlagt pressemateriell

Det skal være enkelt å fornye uteplassen på Rusta. Fra uke 5 2021 vil varehusene bli fylt med massevis av utemøbler, griller, trampoliner og dekorasjoner til overraskende lave priser. Alt du trenger for å skape trivsel utendørs!

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.