Gå videre til innhold
Tepper for livet utendørs!

Pressemelding -

Tepper for livet utendørs!

Det skal være enkelt å innrede balkongen og terrassen på Rusta. I vår finner du et bredt sortiment av utendørstepper til overraskende lave priser – pluss alt annet du trenger for å skape en inspirerende uteplass. Gi balkong og uteplass et nytt uttrykk i vår! Blant Rustas nye utendørstepper finner du spennende materialer, farger og effekter. Nyhetene lander i varehusene fra uke 11.

Vår kjærlighet til innredning gjenspeiles også utendørs i vår.

– Flere og flere ønsker å følge opp innredningsstilen også på balkongen og uteplassen. Vi har derfor satset på utendørstepper i farger og mønstre som går hånd i hånd med aktuelle innredningstrender. Dessuten har vi lagt til et rundt teppe og flere modeller i større størrelser i sortimentet, sier Angelica Kilic, produktsjef i Rusta.

Bast- og sisallooken dominerer fortsatt som materiale. Blant vårens nyheter ser vi imidlertid flere spennende design, teppet Zabrina gir følelsen av et orientalsk vintageteppe.

Fargemessig tar vi et steg fra de spreke fargene og går over til en mykere fargepalett. Sølv, grått, svart og blått i kombinasjon med hvitt vises på mange av nyhetene.

– Grønt i ulike nyanser blir også en farge å regne med, spesielt den milde, lingrønne fargen som også blir å se på utemøbler og tekstiler, sier Angelica.

På mønsterfronten kommer inspirasjonen fortsatt fra Orienten, som i nyheten Naemi med marokkansk mønster. Store bladmønster, som i teppet Molly, er fortsatt populære i likhet med grafiske mønstre som ruter og striper.

Alle tepper i vårens sortiment er slitesterke og UV-bestandige for å kunne håndtere både regn og sterk sol. Mange kan også fint brukes innendørs.

Emner

Kategorier


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Rusta innehar et bredt spekter av produkter innen en rekke ulike kategorier, inkludert skjønnhet, helse, rengjøring, hjemmeinnredning og -tekstiler, tepper, maling, og tapet, samt oppbevarings- og baderomsartikler. Selskapet har ca. 1600 ansatte. For mer informasjon, se www.rusta.no

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.