Gå videre til innhold
Tror på flere hundre i kø: I morgen åpner Rusta sitt nye varehus i Elverum

Pressemelding -

Tror på flere hundre i kø: I morgen åpner Rusta sitt nye varehus i Elverum

Hedmark har tatt imot Rusta med åpne armer. I morgen, onsdag 19. juni åpner den svenske varehuskjeden sitt andre varehus i regionen, nærmere bestemt i Elverum.

Rusta har hatt en eventyrlig vekst i Norge de siste årene. Med onsdagens varehusåpning får elverumsingene sitt eget varehus. Rusta har allerede et varehus ikke langt unna, i Hamar.

Det nye varehuset skal ligge i Prestmybakken på Trysilvegen. Varehuset dekker 2.200 m2 og blir arbeidsplass for rundt femten medarbeidere.

Norgessjefen i Rusta, Erlend Kramer, og varehussjef Maren Torbergsen gleder seg til morgendagens åpning og tror flere hundre kommer til å stille opp i køen når snoren klippes. 

– Vi ser svært positivt på etableringen og gleder oss til å ønske velkommen til det nye varehuset i Elverum. Vi føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til det allerede etablerte handelstilbudet i området. På tidligere åpninger har vi sett opp imot 400 mennesker i køen. I morgen tror jeg det blir minst like bra, sier Erlend Kramer, daglig leder for Rusta i Norge.

– Nå ser frem til åpningen. Klokken 09:00 står vi klare for å ta imot våre første kunder. For de som kommer ekstra tidlig skal vi sørge for både kaffe og noe godt å tygge på. Dette blir utrolig spennende, sier Maren Torbergsen, Rustas nye varehussjef i Elverum.

Med åpningen i Elverum har selskapet 31 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Rusta har i dag mer enn 450 medarbeidere i Norge. Rustas forretningsidé er å selge kvalitetsvarer til lave priser gjennom innkjøp uten mellomledd, et konsept som blir stadig mer populært blant nordmenn.

I løpet av 2019 fortsetter den svenske varehuskjeden å åpne nye varehus på det norske markedet med etableringer i Kristiansund, Larvik, Volda og Fredrikstad i tillegg til morgendagens åpning i Elverum.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 93 varehus i Sverige, 30 i Norge, 2 i Tyskland, 24 i Finland samt 4 innkjøpskontorer i Asia. Rusta.com.

Pressekontakt

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.