Gå videre til innhold
Grensene mellom inne og ute blir stadig utydeligere, og nå setter vi enda mer fokus på balkongen.
Grensene mellom inne og ute blir stadig utydeligere, og nå setter vi enda mer fokus på balkongen.

Pressemelding -

Vårens balkongsortiment er multifunksjonelt

Grensene mellom inne og ute blir stadig utydeligere, og nå setter vi enda mer fokus på balkongen. I år er Rustas balkongsortiment større enn noensinne og rommer alt fra multifunksjonelle loungemøbler til plasseffektive bord, stoler og fine detaljer.

Hva med en sofa som også rommer oppbevaring, ekstra sitteplass og bord? Loungenyheten Torino i kunstrotting tar minimalt med plass, men rommer en mengde av muligheter.

– Når solstrålene begynner å varme om våren, kommer også lysten til å trekke ut. I år har vi satset stort på fine men fleksible balkongmøbler i flere ulike stiler, både for den store og den lille balkongen, sier produktsjef Madelene Bishti.
Også fjorårets suksessmøbel, loungesettet Monaco, er tilbake i sortimentet, som i år utvides med stoler og matbord. I tillegg har vi fått inn nyheten Skagen, et stilrent loungesett i hvitlakkert aluminium.

På oppbevaringsfronten er det også mange praktiske nyheter, som en mindre putekasse i kunstrotting – perfekt som ekstra sitteplass. En kombinert benk med espaljer gjør det enkelt å dyrke blomster, grønnsaker og krydderplanter på balkongen uten å måtte utnytte gulvarealet.

Det nette cafésettet Antibes i svart og hvitt får selskap av en dus lysegrønn farge. I samme serie finnes det også et sammenleggbart balkongbord som også kan brukes som brett. Dette kan matches med sammenleggbare stoler eller nyheten Amalfi, en romantisk og stabelbar korgstol.


Solcellebelysning og batteridrevne lysslynger hjelper å skape en koselig stemning på balkongen også på kveldstid. I vår finner du i tillegg flamingolanterner og rislamper blant nyhetene. Balkongen er ikke lenger separert fra innendørsmiljøet, men heller en gjenspeiling av det.


– Fullfør balkongstilen med et fint utendørsteppe, en parasoll, nye puter og pledd. I år er det ekstra lett å finne en helhetlig løsning for balkongen hos Rusta, avslutter Madelene.

Nyhetene lander i varehusene mellom uke 8 og 12 (NB! Loungesett Skagen kommer i uke 18).

Emner

Kategorier


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Rusta innehar et bredt spekter av produkter innen en rekke ulike kategorier, inkludert skjønnhet, helse, rengjøring, hjemmeinnredning og -tekstiler, tepper, maling, og tapet, samt oppbevarings- og baderomsartikler. Selskapet har ca. 1600 ansatte. For mer informasjon, se www.rusta.no

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.