Gå videre til innhold
Vårens nyheter kombinerer form og funksjon

Pressemelding -

Vårens nyheter kombinerer form og funksjon

Multifunksjonelle loungemøbler for den lille balkongen såvel som den store uteplassen. Rustas nyheter for våren og sommeren 2018 byr på flere spennende løsninger for livet utendørs.

Uansett om du har en liten bybalkong eller en stor uteplass, så er det deilig å trekke ut når solens stråler begynner å varme. Vårens balkongsortiment er større enn noensinne, med flere plasseffektive og multifunksjonelle møbler. Møbelsettet Torino i rotting har praktiske oppbevaringsbokser, som også kan brukes som ekstra sitteplasser eller bord. I sortimentet finnes også fjorårets suksessmøbel Monaco, som i vår utvides med stoler og matbord, samt Skagen, et stilrent loungesett i hvitt stål.

Praktiske småmøbler som sammenleggbare bord, fine benker og putekasser, samt et espalier kombinert med en sittebenk legges også til i det nye balkongsortimentet.

For den store hagen og uteplassen finnes det et bredt utvalg av loungemøbler, som utvidbare Catania i kunstrotting. Felles for alle utemøblene er at de er laget av lettpleide, vedlikeholdsfrie materialer som kunstig stein, aintwood og aluminium. Med fine detaljer som fliser, utendørstepper, puter og krukker blir det enkelt å skape et hyggelig hverdagsrom utendørs.

Nyhetene lander i varehusene fra og med uke 8.

Emner

Tags


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Rusta innehar et bredt spekter av produkter innen en rekke ulike kategorier, inkludert skjønnhet, helse, rengjøring, hjemmeinnredning og -tekstiler, tepper, maling, og tapet, samt oppbevarings- og baderomsartikler. Selskapet har ca. 1600 ansatte. For mer informasjon, se www.rusta.no

Pressekontakt

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig (+47) 40 89 54 40
Lukas Loeb

Lukas Loeb

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR 47 82 06 39

Relatert materiale

Relaterte nyheter