Gå videre til innhold
Vårens nyheter kombinerer form og funksjon

Pressemelding -

Vårens nyheter kombinerer form og funksjon

Multifunksjonelle loungemøbler for den lille balkongen såvel som den store uteplassen. Rustas nyheter for våren og sommeren 2018 byr på flere spennende løsninger for livet utendørs.

Uansett om du har en liten bybalkong eller en stor uteplass, så er det deilig å trekke ut når solens stråler begynner å varme. Vårens balkongsortiment er større enn noensinne, med flere plasseffektive og multifunksjonelle møbler. Møbelsettet Torino i rotting har praktiske oppbevaringsbokser, som også kan brukes som ekstra sitteplasser eller bord. I sortimentet finnes også fjorårets suksessmøbel Monaco, som i vår utvides med stoler og matbord, samt Skagen, et stilrent loungesett i hvitt stål.

Praktiske småmøbler som sammenleggbare bord, fine benker og putekasser, samt et espalier kombinert med en sittebenk legges også til i det nye balkongsortimentet.

For den store hagen og uteplassen finnes det et bredt utvalg av loungemøbler, som utvidbare Catania i kunstrotting. Felles for alle utemøblene er at de er laget av lettpleide, vedlikeholdsfrie materialer som kunstig stein, aintwood og aluminium. Med fine detaljer som fliser, utendørstepper, puter og krukker blir det enkelt å skape et hyggelig hverdagsrom utendørs.

Nyhetene lander i varehusene fra og med uke 8.

Emner

Kategorier


Om Rusta

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Rusta innehar et bredt spekter av produkter innen en rekke ulike kategorier, inkludert skjønnhet, helse, rengjøring, hjemmeinnredning og -tekstiler, tepper, maling, og tapet, samt oppbevarings- og baderomsartikler. Selskapet har ca. 1600 ansatte. For mer informasjon, se www.rusta.no

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.