Gå videre til innhold
Naturen, og dens farger og materialer, fortsetter å inspirere når det kommer til interiør.
Naturen, og dens farger og materialer, fortsetter å inspirere når det kommer til interiør.

Pressemelding -

Vårens tekstilnyheter flytter inn på Rusta

Smyg inn vårens fargeskala med gardiner, puter og pledd. I slutten av januar begynner Rustas varehus å fylles opp med vårens interiørnyheter.

Naturen, og dens farger og materialer, fortsetter å inspirere når det kommer til interiør. Blant vårens tekstilnyheter finnes det grønne farger i alle nyanser i kombinasjon med mer nøytrale toner som naturhvit og beige.

På mønsterfronten avspeiles lengselen etter det naturlige i form av botaniske mønstre, som for eksempel det nye bladmønsteret Ginko som finnes på gardiner, duker og pynteputer. Det finnes også praktfulle blomstermønster her, som virkelig gjør noe ut av seg, og hjelper til med å skape en personlig følelse.

Myke nyheter til hele hjemmet
Blant Rustas vårtekstiler er det gardiner i mengder av ulike farger, mønstre og utførelser. Utover gardinlengder og gardinkapper, gjør også liftgardinen et comeback. Pynteputer og putetrekk er en enkel måte å fornye både soverommet og stuen på. Blant nyhetene er det modeller med struktur og frynser, samt flere fine fløyelstrekk i duse pasteller.

Sengeavdelingen får besøk av flere nye mønsterbilder, med sengesett i både bomull og lin. Rusta fortsetter med å øke utvalget av produkter produsert i bærekraftige materialer. 95% av all bomull på interiøravdelingen er nå BCI-sertifisert.

Naturlige materialer som jute, sisal og ull fortsetter å trone på manges ønskeliste til hjemmet, noe som blant annet gjenspeiles på teppeavdelingen. Naturhvit og beige i ulike nyanser tar plass på alt fra tepper med lugg til tuftede modeller. Her er det enkelt å finne en ny, prisgunstig favoritt!

Stoff som metervare
En av vårens mest spennende nyheter, er stoff som metervare. Perfekt for den som vil sy gardiner etter spesialmål, eller sy egne klær og detaljer. Velg blant materialer som fløyel, lin og bomull. Her finnes det flere ensfargede stoffer i vårens fargeskala, i tillegg til mønstrede varianter.

Nyhetene finnes i varehusene fra uke 3, 2022.

Emner

Kategorier


Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. 

Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Pressekontakt

Lena Nygård

Lena Nygård

Pressekontakt Markedsansvarlig Sortimentshenvendelser, prisforespørsel og vareprøver +47 408 954 40

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.