Gå videre til innhold
Vårens utendørstepper fra Rusta

Pressemelding -

Vårens utendørstepper fra Rusta

Grensene mellom ute og inne glir mer og mer over i hverandre, noe som gjenspeiles i vårens nye utendørstepper fra Rusta. Utviklede materialer har gjort det mulig å skape myke, naturnære tepper som er med på å ramme inn uteplassen.

I vår gjør Rusta plass til flere sofistikerte og naturnære tepper til utendørsbruk. I sortimentet som består av over 80 tepper, finnes det flere modeller i ulike størrelser.

Nyhetene Olivia og Jennie er laget av resirkulert PET. Teppene er unike i det at den behandlede overflaten kan minne om ull. Modellen Johanna har i tillegg en overflate som ligner garn og et geometrisk mønster som gjenkjennes fra populære innendørstepper.

Romslige spisegrupper og salongmøbler stiller krav til større tepper og flere formater.

– Til våren tilbyr vi flere utendørstepper i målene 170x240 cm, noe vi vet er etterspurt. Vårt runde, svartmønstrede teppe Aurora i sisal-look får i tillegg selskap av en pastellrosa variant, sier Mia Dahlberg, produktsjef for tepper hos Rusta.

Den nøytrale fargeskalaen er gjennomgående, med grått og svart som base, og med dempede pasteller som rosa og grønt i sortimentet. Mønsterbildet går i det klassiske som med nyheten Filippa i sisal-look, og Wilma der den stilrene rammen har gjort et comeback.

For den som vil ha en mer leken innramming til uteplassen finnes det flere fine mønstre slik som bast-teppet Barbara og bladmønstrede Minna, samt flere tepper med orientalske mønstre.

Alle utendørstepper i vårens sortiment er slitesterke og UV-bestandige for å motstå både regn og sterk sol. De kan med fordel også brukes innendørs.

Alle tepper i sisal-look er tilgjengelig i varehus fra uke 5, bast-tepper fra uke 11.

Høyoppløselige bilder av vårens utendørstepper kan du laste ned her. Høyoppløselige bilder av resten av vårens nyheter finner du i form av miljøbilder her, og produktbilder her.

Emner

Kategorier


Om Rusta

Rustas visjon er å bli nr. 1 for livet hjemme. Rustas sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 2000 ansatte, 91 varehus i Sverige, over 20 varehus i Norge, 2 varehus i Tyskland samt 4 innkjøpskontorer i Asia. Rusta.com

Pressekontakt

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Relatert innhold

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag 108 varehus i Sverige, 41 i Norge, 35 i Finland og 6 i Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.